učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Život u Crnoj Gori: Možete li govoriti o dobrobiti povjerenja?

Dakle, pričajmo o životnom standardu u Crnoj Gori danas. Većina posjetitelja su u iskušenju da se presele u Crnu Goru, posjetio ovdje nekoliko puta na odmoru. No, možemo li uzeti u obzir život u Crnoj Gori kao sretan i spokojan s ekonomskog gledišta, kao i niz drugih faktora?

Počnimo s pogledom na Crnogoraca samih. Tijekom godina, rezultati ankete pokazuju da su mještani uzeti u obzir život u Crnoj Gori udoban, bez obzira na njihove plaće. Možete čak i nazvati životom u Crnoj Gori sretni ako barem razgovarati s desetak Crnogoraca.

statistika UN svake godine je životni standard u cijelom svijetu, tzv HDI (Indeks ljudskog razvoja). Dakle, život u Crnoj Gori, prema tim podacima, sve bolji svake godine. U ovom trenutku, zemlja zauzima 52 od 186.

Pozitivno ocijenjeni život u Crnoj Gori i imigranata obilježavanje radni ritam mirna, zdrava klima, sigurnost i stabilnost (u prisutnosti stalan izvor prihoda zaradjuje ili dobro). Povratne informacije od onih koji su se doselili u Crnu Goru nedavno, imaju jednu zajedničku stvar: svi pričaju o tome da Crnogorci su mogli naučiti uživati ​​u životu, a ne u žurbi. Ironično, za mnoge, filozofski aspekt je određivanje kriterija po kojima se odlučite živjeti u Crnoj Gori.

Život u Crnoj Gori u činjenicama i brojkama

Redovitost i udobnost - to je super, ali kako su izražene u praksi? Što je nedostatak stresa brojkama i trenutke zadovoljstva u detalje?

Prvo, klima. Oni koji su dobri s topline, treba uzeti u obzir život u Crnoj Gori je istinski raj. Ljetna sezona je ovdje - to je razdoblje od svibnja do listopada. Vruće sunce sredinom ljeta, užasna postaje, i to opravdava beskrajne ručak siesta. Ali u noći, kada je to hladnije, sve dolazi u život. Na primjer, noćni život Budve i Kotora su poznati u cijeloj Europi. Festivali, izložbe, koncerti i nastupi u Crnoj Gori ne prestaju ikad. Plus činjenica da čak i ako samo žive i rade u Crnoj Gori, uvijek će biti u ovoj svečanoj atmosferi. isti, buka ne sviđa, može izabrati kuću u Crnoj Gori, udaljen od plaže i turističkog područja.

Prosječni životni vijek u Crnoj Gori - oko 75 godina. Usporedite: globalni prag je oko 10 godina manje. Izvrsna okruženje i mogućnost za spremanje živce - značajan faktor koji uzrokuje mnoge zamijeniti buku velegrada na miran život u Crnoj Gori.

Koliko život u Crnoj Gori? Cijene ovdje su niže nego u Europi, a proizvodi za najveći dio su stvarno zdravi i ekološki prihvatljiv. Dakle, otovarivayas na lokalnoj trgovini za tjedan dana unaprijed za obitelj od 2 odrasle osobe i 1 dijete, vi ćete platiti najviše 65 eura, unatoč činjenici da nije puno će postati ograničen.

Troškovi komunalnih usluga je prilično visoka u odnosu na plaće, jer preblizu europskim standardima. Pogotovo skuplji struja, koja je doslovno glavobolja s lokalnim stanovništvom, jer je struja radi gotovo sve.

Plaća u Crnoj Gori je prilično niska i slabo odgovaraju svjetskim standardima, u koju je zemlja tako jako želi. U ovom trenutku, statističke agencije zabilježile prosječnu brojku od 350 eura, dok je za normalnu kvalitetu života potrebni su veličine prihod od najmanje 1.000 eura po obitelji (za pregled Crnogorci sami).

Kulturni život u Crnoj Gori je vrlo bogata i zasićenim, a samo jedna studija stranice od godinu dana može biti posvećen ovdje.

Obrazovanje u Crnoj Gori, iako je na pristojan razini, najčešće se koristi kao pripremnoj fazi za europskim sveučilištima.

Dakle, život u Crnoj Gori je savršen za one koji su u mogućnosti organizirati uspješan posao ovdje, ili je u stanju biti zadovoljan s malo. Downshifting brzo je dobivanjem popularnost kao nova filozofija stoljeća, kao socijalni model savršeno odgovara rubove ljudi ovdje.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.