učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Umjetnost se opustite: stručni psihološki savjet

Danas ćemo govoriti o ostalima. Kako u potpunosti opustiti, tako da je stvarno nešto zapamtiti? A što li se opustiti?

Evo nekoliko jednostavnih savjeta koji će Vaš odmor završi, vpechatleniya- nezaboravnim, a povratak s odmora - ugodna.

№1 vijeće. Planirajte svoje aktivnosti na otvorenom. „Kakve planove? - reći - to je potrebno da se opustite na puni ". Ovdje je primjer takvog „odmor u velikom način.” Moj prijatelj Angela voli opustiti u najvećoj. Sunce, more, toplinu, sunce ležaljke, plaže, restorani svaki dan, u večernjim satima u baru i ples dok ti pad, a ujutro ... .. Da tamo ujutro, vjerojatno je dan nakon što je 12 godina, ona dobiva gore i opet na plaži, u žegu. Prema njezinim riječima, to je odmor i potreba da se opustite! Naravno, to je potrebno. Ali kako?

Saznajte sve o gradu u kojem ćete, što su uvjeti i zabavite se zajedno. To je sportski klubovi, bilo da je aerobik, ronjenje ili skijanje na vodi. Po dolasku odabrati za sebe volio DJELATNOSTI i pokušajte da ne propustite. To će vam pomoći da se u formi za sljedeći dan ili navečer i ne mogu priuštiti previše za stolom (svejedno alkohola). Rezultat - lijepa forma i dobro raspoloženje! Među aktivnim sportovima možete naći miran, počevši od šetnje kroz slikovitim ulicama Starog grada.

Ljubitelji znoja će se naći u planinarenje, trekking (pješačenje planinarenje) i paragliding (paragliding s visine od 1660 metara). Prekrasna priroda, slikovite planinskih jezera, stare šume i izvori - solidan turistički romantike! I sve to za vas. Jedan od takvih kampanja ne upuštati stoit- naći stručnjake u online zajednice, raspravljati potrebnu opremu i ići za to! Naprijed, bez straha i sumnje, a ne samo da ćete osvojiti nove vrhunce, ali i napraviti nove prijatelje i istomišljenike!

№2 vijeće. Nemojte škrtariti. Dopustite sebi u posljednjih malo slabosti - masaža, organizirati dnevni spa. Moj savjet za žene - ići na masažu s mužem, sada u trendu ta opcija razonoda. Opet, to će se raspravljati poslije.

Pokušajte sada popularne smoothies - tučeno mješavinu plodova i voća - Crnogorski ljetne kafići raditi kao i sama kuća je lako stvoriti ovo čudo vitamina. Lokalna kuhinja je poznata po raznolikosti izvornih mesnih i ribljih jela, tako da se ne mora nužno svaki dan „sjesti” na pizzu i špagete. Posjetite domaćih ribljih restorana, pokušajte Mauchle (dagnje) i lignita (lignje). Ludo ukusan i koristan, plus figura u redu.

№3 vijeće. Diverzificirati rutu. Često, u obalnim gradovima imaju šetnica nogostup uz vodu, uz koju postoje lokalni kafići i trgovine. Nije potrebno svaki dan proći na isti način. Mijenjajte svoj put. Sada je vrlo popularan uzeti bicikl, skuter ili automobil (usluga „rent-a-car”), a idu po cijelom gradu i zemlji. Crna Gora - mala zemlja, ali to graniči s druge, ne manje zanimljivih zemalja: Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, u neposrednoj blizini preko tjesnaca - Italija. I to je lijepo napraviti rutu i zabavno putovanje može se naći na internetu. A tko zna tko će donijeti sudbinu! Mnoge zemlje - bez viza, kao i Crna Gora. U Hrvatskoj, Italiji i drugi trebaju vizu. Bolje je da se brine o njoj kod kuće unaprijed. Schengenski otvara milijun načina na koji ćete biti u mogućnosti putovati i otkrivati ​​nove iznenađujuće i prekrasno mjesto!

Savjet broj 4. Odaberite dan putovanja. Uspon iz ovog smuđ, u tekstu „lager” i poslati sami u avanturu: more ili zemljište, na dvorac ili planine. Tko je za dugi odmor, mjesto, na primjer, Herceg Novi omogućuje za sat ili dva vožnje autom da bude u inozemstvo u Bosni ili u Hrvatskoj, a onda stari samostani s domaćeg vina i meda, koji je poznat u cijeloj Europi i jahti utrke i regata (Hrvatska). Što vam je potrebno - kako ga se za 1 dan auto i punjenje fotoaparata, i stavili na tanjur navigator u zemlji, učinit će Vaše putovanje lako. Sretno na cestama i zapamtite: Poštujte ograničenje brzine! Ugodno putovanje.

Savjet broj 5. Vježba „snova”. Opustite se i san. More je tako moguće! Nije ni čudo da postoje umjetnici inspiraciju, pjesnici i direktori. Ako nemate sugovornika - uključuju glazbeni player (upload unaprijed opuštanje sastav) i ... san, napiši svoje želje u bilježnicu. Tu je dobra vježba „ostvarenje sna”: popraviti svoje želje, a zatim napisati ono što vam je potrebno za njihovu provedbu. Ako ste s pratioca - igra prvog imenovanja: napišite na komadiće papira različitih verzija koje datiraju te ih izvaditi jedan po jedan, svaki dan jedan po jedan i pokušati ih primijeniti.

№6 vijeće. Dolje lijenosti i dosade. Planirajte svoj dan u večernjim satima. To je vrlo jednostavna, glavna stvar za početak. U Crnoj Gori, pun zanimljivih mjesta. U gradu gdje živim, Herceg Novi, mali jedan. No, ovdje je nešto za vidjeti. Sutra možete zakazati posjet tržištu, tu je prekrasna riba odjel, gdje brancin ili orade očišćene i vypotroshat slobodne i svježe nabrane divlje jagode i maline s kupine razveseljavati svojom djecom. Ponesite maslinovo ulje, zgrušane krem ​​sir, šunka (to može biti oduzeto u vakuumu i tretirati s kolegama koji su podijelili radost s pretraživanja). Ne uskratiti sebi zadovoljstvo da isprobate sve Goodies na policama - to nije opasno, ali plod treba oprati. Moji prijatelji kažu da je doručak na dan marša na tržištu ne isplati - do pereprobuesh svega flavorful sira ravno iz farme, osušene šunku, orašasti plodovi, masline i voće - to je cijela doručak.

№7 vijeće. Uzmi djecu. Ako dolazite s djecom, oni također imaju puno zabave. Zapiši ih u umjetnikovu ateljeu - to se lako može naučiti crtati autoportret, tu su radionice o kiparstva i keramike. Za sportove dečki imaju teniskih klubova i ples, ritmičku gimnastiku, pa čak i balet. U Crnoj Gori, možete pronaći kratki boravak ljetni kamp u kojem Vaše dijete ne samo na odmor, ali će također dovesti hrpu prijatelja i učiniti puno slika koje cijelu godinu onda će pokaže u školi. Pa, uzeti malo vremena za sebe, voljene osobe, i konačno opustiti, odmara na matičnom žuriti dnevno samljeti.

№8 vijeće. Vježba „Kako sam proveo svoj ljeto”. Razmislite o tome kako će govoriti o svojim kolegama za odmor, rodbine. Početak crtanja svoje putovanje. Što foto će pokazati o tome što reći krajolika u boji i detaljima. Moj prijatelj je bio toliko impresioniran jahte i ogromne 8 paluba brodove koji uplovljavaju u Boki Kotorskoj, koji je još uvijek uživa brodom, Skipper završio školu, a kasnije je postao poznat nautičar. Glavna stvar - ne sjediti na tlu, jer postoji toliko mnogo nepoznanica, novo i zanimljivo!

Uživajte u svom odmoru u Crnoj Gori!

Pročitajte u sljedećim izdanjima: „Želim oženiti Crnogorac”, „Adaptacija vrtića Crne Gore”

Vaš osobni liječnik Vera Novikova, Herceg Novi

#doctorNovikova

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: