učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.





Ivan Brayovich Crna Gora će dobiti 45 milijuna eura od EU za modernizaciju

Prema riječima šefa Ministarstva prometa Crne Gore Ivan Brayovicha, Europska unija obećala 45 milijuna eura u Crnoj Gori. Taj iznos treba koristiti za poboljšanje razine kvalitete infrastrukture i Crne Gore u Tradicionalno, većina toga će biti ugrađen u cestu. Dakle, novac planiran popravak i modernizaciju ključnih željezničke arterije Bar-Beograd u zemlji, koja je dugo bila u potrebi za ažuriranje.

Prema Ivanu Brayovicha, najprije Podgorici stanice za instalaciju modernih sigurnosnih sustava i provesti rekonstrukciju mostova diljem željeznički pravac. A to je ni manje ni više nego 91 konstrukcija.

Projekt će koštati Crnu Goru (ili, da budemo precizniji, Crna Gora pomiješana s Europskim investicijskim fondom) Očekuje se da će 40 milijuna eura.

Očigledno, prometna i energetska situacija na Balkanu zabrinjava EU, te aktivno pridonosi njegovu korekciju. Dakle, do danas, EIF je službeno napravio najave velikih ulaganja u ključnim čvorovima Srbije i Albanije. Ukupna procijenjena ulaganja na zapadnom Balkanu iznosi 600 milijuna eura.






Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: