učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Prelazak na Crnu Goru. Tamo gdje je najbolje

Nije pretjerano reći da je Crna Gora - je priznati europski lider u pokretu. Ipak, za relativno malo novca, možete dobiti tonu bonusa i jedan maleni popis teškoća da se za gradskog stanovnika čini mali. Tipično, sele u Crnu Goru - odluku donijeti nakon dva ili tri putovanja u odmoru.

Dakle, odmor u Crnoj Gori, a djeca često dovodi na pomisao da su oni tu da se više zdravo i sretno. Ako je samo zbog klime i proizvoda. Jadran - to je doista zemlja obećanja za gušenje u ispušnim Europljana. Gdje možete lakše disati.

Ali se kreće do Crne Gore ionako zahtijeva energiju, iako se ne može usporediti s emigracije, na primjer, u Velikoj Britaniji. Dovoljno je sjetiti se unaprijed što očekivati ​​i kako će organizirati svoj život u ovom gostoljubiv, ali potpuno drugačiji mentalitet zemlja.

Započnite potez u Crnoj Gori za odabir grada. Adriatica nudi vrlo širok spektar stanova, među kojima je temeljna razlika.

Dakle, prioritet. Dajte važnost rezultat od, recimo, od jedne do pet za svaku stavku popisa, a zatim ići za informacije.

klima
razina infrastrukture
uvjeti života
Tip nekretnine (kuće ili stana)
Koristite obrazac (najam, kupnja)
Udaljenost od plaže
Udaljenost od centra
ugostiteljski objekt
Prosječne cijene za komunalije
Pravila i uvjeti za dječje skrbi i razvoja organizacija (vrtići, škole, klubovi)
Prosječna smještaj proračun
Medicinska i ostale bitne usluge

Dobiti korisne i objektivne informacije možete na otvorenim ruskog jezika web stranice i forume. Ovdje ćete savjetovati detaljno i vrlo rado, i znat ćete da to nije oglašavanje iz agencije za prodaju nekretnina u Crnoj Gori, ali cilj i vitalni nacionalni podataka.

Premještanje u Crnu Goru - je, prije svega, prikupljanje dokumentacije. Da, problem nije toliko teško, ali imajte na umu da postoje neke nijanse. Dakle, ako su razvedeni i pokušava nositi dijete u Crnoj Gori, morat ćete riješiti stvar s preostalim pola i dobili formalnu suglasnost u pisanom obliku sastavlja kod javnog bilježnika.

Budite spremni za činjenicu da morate naučiti jezik. Premještanje Crnoj Gori u tom pogledu sasvim ugodno - kažu ovdje na ruskom, za razliku od drugih europskih zemalja, ali da u potpunosti komunicirati, učiti i raditi, možete, ako ste majstor lokalnog govora. I to nije tako lako kao što se čini.

Poseban problem - viza. Previše imigranti trenutno se sele u Crnu Goru, kako slijedi: isporuka u Rusiji - najam u Crnoj Gori. Strategija udobna, ali čak i godišnji privremeni boravak u Crnoj Gori treba temeljiti na bazu u obliku zaposlenja, bračni status (u braku s državljaninom Crne Gore), ili investicija u gospodarstvu. Na primjer, registrirana posao ovdje. Inače, čak i ako imate vizu, ne možete ostati ovdje dulje od 3 mjeseca za redom, dakle, uvjeti trebaju razmisliti unaprijed.

Najčešće, imigranti koriste zaobilaznice - svaka 3 mjeseca ostaviti i ponovno ući, u pozadini radi o uvjetima za odobrenje boravka.

Lokalne vlasti lojalni migranata i prepreke neće bitno popraviti.

Dakle, kreće u Crnu Goru - nije najteže, čak i ako se stan proda u domovini i kupili imovinu ovdje.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: