učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Lipska pećina otvorena: prvi dojmovi

2015 obilježio je otvaranje poznatog turističkog Lipskaya špiljama u blizini Cetinja. Za ovaj događaj je pripremio više od godinu dana. Činjenica da je stanje lukova špilje stručnjaka se smatra nesigurnom, i uživati ​​u ljepoti jednog od najtajanstvenijih mjesta u Crnoj Gori ne može biti bilo tko. U ovom trenutku, mali dio špilje Lipskaya kompletno renovirana i uređena. Možda u budućnosti za ljude i otvoriti nove, neistražene kutove sada je hodnicima.

Kako reći lokalne vodiče, Lipska pećina je otkrivena relativno nedavno, u razdoblju austrijske okupacije (početkom XX stoljeća) pastira, čiji je pas slučajno pao u rupu u krškom tlu. Takve „rupe” u planinama puno, i pada krškog jame gotovo zajamčena u lice smrti, jer su prilično duboke. Ali pas je bio u mogućnosti da biste dobili kroz mali procjep, koji je vrata u predivan svijet Lipskaya špilji. Austrijski proširio ulaz puhanjem glavne blokiranja kamenje. Ciljevi su vjerojatno da će biti strateški - vojni tražili vodu za piće ovdje.



Kako sada Lipska pećina? Po mišljenju prvih turista ove sezone, usudio posjetiti ovaj jedinstveni prirodni objekt, silazak je prilično zgodan, međutim, rasvjeta nije previše isplativo naglašava atmosferu.

Da bi topla tijekom putovanja, možete koristiti dva načina da se ugrijemo. Jedan lokalni, pogodan samo za odrasle - doći do egzotične bar pod krovom, drugi tradicionalni - haljina toplo i brzo otići. Međutim, brzo hoda neće raditi za one koji vole uzimajući slike - Želim snimiti gotovo svaki kutak. Stropovi, kolonada, prirodni sastav - sve to nevjerojatno egzotična. Djeca će uživati ​​u isporuku u špilju na veselom malom vlaku.



Sami izleti prilično kratko i dugo prije navodnih 40 minuta, ne držite van, ali postoji mogućnost da će program biti dopunjen i poboljšati. U ovom trenutku, odrasla osoba cijena ulaznice je 7 eura. Na pećini možete reći kako je srpski i engleski.

Lipska pećina - to je dobra zabava za cijelu obitelj, ali je to vrijedno novca, bolje je pitati izravno za one turiste koji su već uspjeli da ga cijeniti.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.