učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Njegova Niagara u Crnoj Gori: potrebno je posjetiti potrebno!

Crna Gora - skladište jedinstvenih prirodnih ljepota koje su ne manje tajanstven i zagonetan od svojih starih arhitektonskih spomenika. Povijest svakom mjestu, bez obzira na dob, podsjeća na stare legende o prijateljstvu ili neprijateljstvu čovjeka i majke prirode.

Isto tako, on je rođen i prekrasan prostor u blizini Podgorice, koja je koncentrirana u sebi sve uvjete potrebne za savršen odmor u krilu prirode.

Niagara u Crnoj Gori - mikro-kopija poznatog Niagara Falls, koji se pojavio kao posljedica izgradnje brane na rijeci Tsievne. Brana je potrebno od strane lokalnih pastira i ratara, ali rijeci, poznat po slobodnoj i snažan temperament, a ovaj put nije podlegao. Postala je da protok kroz nasip, tvoreći jedan veliki i nekoliko manjih slapova.

Najljepši prizor je postavljen tijekom proljetne poplave, kada se led počne topiti na planinama Prokletije, gdje rijeka potječe. Cijeli spremnik je napunjen s kristalno čistom vodom, koji odražava vedro nebo Crne Gore.

Kako doći?

Ako dolazite iz Ulcinja, Bara, onda je gotovo prije Podgorici, nakon kružnog toka na aerodromu (tamo se zove kružni struja) vam je na prvom zavoju nakon mosta preko rijeke potrebno je skrenuti desno.

Vidjet ćete neprimjetan seoske ceste s pokazivač na kuća Rakića. Na njemu ćete morati voziti nekoliko kilometara paralelno s rijekom dok ne vidite pravu oglas Niagara restorana i oštar izlaz niz brdo - nalazi se restoran, a malo iza njega - sama slap.

Ako dolazite iz Podgorice, a zatim sići u kružni tok u zračnoj luci, okrenuti na leđa, a zatim slijedite upute gore.

Tako da ne bi izgubili, ovdje su koordinate za navigatora: širina dužina 19,2791 42,3835

Crna Gora nije velika zemlja, a ne da se na ovom prekrasnom mjestu ako borave živjeti, na primjer, u Ulcinju. Da, možda je to daleko, ali ne i za one koji se obično putuje 40 kilometara kroz grad na posao.

Prije toga, iz Bara, Ulcinja, Sutomore morao ići na staroj cesti u Virpazar - jedan bend, serpentina sa svakodnevnim propadne - nije za početnike, ali i zbog brzine od 20 km \ h da ide bilo je 2 sata, ne manje.

Sada postoji Sozina dužina tunela od 4 km od mali - lijep, udoban, a ja bih čak ga zovu još jedna atrakcija u zemlji, koji povezuje grad s mnogim gradovima na obali.

U sebi, mjesto šarmantan, ali pazi - vodopad nema ograde, a može se osloniti samo na njihove svijesti i točnosti. I molim vas, ne dopustite da ruke djece!

Što je Niagara u Crnoj Gori?

U blizini slapa nalazi se izvrstan restoran s istim imenom Niagara, izrađen u eko-stilu: što će se izvoditi u blizini gusaka i labudova, zečeva i mnogih drugih životinja. Svi oni mogu hraniti (iako oni traže i neće biti - guske su toliko drska da će vas ostaviti bez kruha što je prije moguće), konobari može donijeti mali hljeb posebno za ptice, i uopće ne uključuju se u račun. Za sve životinje ne mogu odgovoriti, ali najtočnije ruku, a mogu se glačati i stisnuti (prije hranjenja) - Djeci će biti zabavno, nema gore nego zoološki vrt.

A ako se odlučite provesti sama sa prirodom dan, ali bez odustajanja udobnosti, bit će vam drago da i ovdje sam. Isto tako ne plaća posjetite slap nije - to je čovjek napravio čudo je otvoren za sve!

Usput, ja sam siguran da većina ljudi nikada nisu hranjene i mazi, na primjer, labud: u divljini za njega ne bi blizu, a zoološki vrt ... najvjerojatnije ne bi previše. Dakle, ovo je prilika da se detaljno upoznata sa svijetom nevjerojatna ptica.

Izbornik restoran poslužuje najmanje tri jezika: engleski, ruski, srpski. Usluga je dobra, s malim brojem posjetitelja još brže, a cijene ... Cijene iznenađujuće peni, s obzirom na položaj i popularnost restorana. Četiri jela od mesa, dva velika salata, čaj, kava uopće košta oko 20 eura. Kažu veliki kuhar pastrve i druge riječne ribe. No, bio sam impresioniran s uobičajenim pržena piletina u umaku od vrhnja. Još jedan vic, ja naručiti najviše pristavuchie guska ne može biti u obliku roštilja, obeshrabriti drugi morali prositi hranu u prevelikim količinama.

Iako ćete dobiti - vidjeti najveće vinograde u Crnoj Gori, oni su bez kraja na vidiku, oni se skrivaju negdje na horizontu. Polja ispred rijeci puno krava i konja, tako da stvarno spektakularan pogled. Avid fotografi amateri iz ruku kamere nije baš izdanje.

Ako ima vremena, može se održati u Podgorici, posjetite kino ili prošetati prekrasnom pješačkom zonom.

Vladimir bogovi

#BogovVladimir

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: