učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Prošle srijede, crnogorskog društva, uključujući i njegove ruskog govornog dijela, aktivno se raspravlja o nastup na YouTubeu još jedan video koji je nastao u okviru tvrtke agresivno o pristupanju Crne Gore u NATO. Nemate vremena za jenjavati nezaboravne skandal plakate s bananom u Podgorici ovog ljeta, u rujnu predstavila novo iznenađenje. U video koji je objavljen ovaj tjedan, sastavljen od strane nekog neimenovanog agencija iz Beograda, za ulazak kampanje NATO poznat ugostitelj Krsto Niklanovich, vlasnik restorana Jadran, postao je jedan od vizitke turistički grad Budve u Crnoj Gori, omiljeno mjesto ruskih turista i stalnih stanovnika u Crnoj Gori Rusi. Oštrina se doda i činjenica da je gospodin Niklanovich uvijek otvoreno proglasila njegova ljubav prema Rusiji je prijatelj sa mnogim Rusima je bio predsjednik jednog od Društva rusko-Cherngorskoy prijateljstva i, posebice, aktivno su sudjelovali u obilježavanju Dana pobjede i ove godine, potpuno besplatno davanja restoran i osvježenje za sudionike motokrosa u mjestima sjećanja na žrtve fašizma, dječji zbor i veterana koji su došli na festival iz Rusije.

Iskreno govoreći, nagli obrat 180 stupnjeva pogleda je izazvao, blago rečeno, čudno, te je ostvarila ogroman rasprave. Mišljenja su podijeljena. Netko misli da je Krsto „kupio”, netko - da pod pritiskom administrativnih resursa, netko - samo uokviren kao izravnog govora o njegovoj potpori ulaska u NATO u videu ne sadrži, a sumnja da je bio to je instaliran bez njegova znanja. U redovima ruskog govornog zajednice, bilo je poziva na bojkot restorana i gosti koji maksimalno svijest o tome tko ih se potiče da se novac, mnogi od njih osjećali uvrijedio, a svi željno čekaju pojašnjenje od Gospodina Niklanovicha.

I ne traje dugo. Već u subotu u jednom od crnogorske internetski portal objavio je intervju s gospodinom Niklanovicha u kojoj je objasnio da su riječi koje je rekao u videu, izvađene iz konteksta, pripadao sportske događaje, njihov dopuštenje da sudjeluju u propagandne kampanje o pristupanju Crne Gore NATO nije dao ga, a na njegov zahtjev s video YouTubea ukloniti.

Pa, dobra kraj loših priča. A priča je odvratno, i, naravno, mnogi su ostavili neugodan aftertaste. Vjerojatno, gospodin Niklanovich tužiti taj neimenovani agencija Bedgrada kao svog osobnog dostojanstva i poslovnog ugleda određeno štetu prouzročio.

Što se tiče same tvrtke da se pridruže NATO-u, što je svakako s obzirom na to - interni aferu od najvažnijih Crne Gore, treba napomenuti da je, u stvari, je put neistine. Počinje sa laži u globalnim pitanjima kao što su navodne zaštite demokratskih vrijednosti i borbi protiv terorizma, uz pratnju bombardiranja školama i bolnicama, mahnuo epruvetu UN-a s bijelim prahom, a završava s malim i pokvarene bazama cijenjenog čovjeka. Što je pop, pa je dolazak, da tako kažemo. A očito je slučaj s donošenjem ideji stanovništva Crne Gore za priključenje NATO-toliko loše da su masterminds prisiljeni ići na iskren prijevare.

U zaključku, želio bih napomenuti sljedeće. Crnogorski narod mudar i zapamti Savez svojih predaka. A ako je tvrtka održava pod sloganom partnerstva za sigurnu budućnost počinje obmana, crnjenje ugled ugledne obitelji i beskrupulozni, a sama partnerstvo će biti lažni. A isto iluzorno sigurnost, za koji svi navodno sprema.

Sergej Sychev

#SergeySychev

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: