učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

„Balkan” Film Festivala u Crnoj Gori

Balkanski festival, izravan analogni Cannes usmjerena na ruskom javnosti, za 13 godina, ohrabreni publici najbolje ruske i stranih filmova, uglavnom kratkih filmova i art-house. Sve najbolje od filmske industrije akumulira svake godine na festivalu u malom sibirskom gradu kansk Krasnoyarsk Territory.

Ali sada imamo priliku da se pridruže predivan svijet filma, posjeti programa festivalu u Cannesu u Budvi i Kotoru. Vaša pažnja će biti predstavljen nagrađenih filmova i najbolje slike u posljednje tri godine.

Festival će ostati u Crnoj Gori dva dana, za što, osim prikazivanja filmova, jedinstveni program će se predstaviti:

17. rujna na 21-00 u Budvi, i to u šarmantnom Dukley Gardens, proći redatelj Andrej Silvestrov predavanje „kansk. Umjetnost teritoriju”, u kojoj je obećao da će pokazati zanimljive slajdova i video programa Međunarodnog Video festivala kansk.

18. rujna u 16.00 sati u Kotoru (Dukley europske umjetnosti zajednica) - pokazat će ruski eksperimentalni kino, a kasnije, u 21:00, u Budvi Dukley Beach Club ugostit će eksperimentalni Sibirski videodiskoteka.

Glavni događaj od dva dana će se prikazati film pjesama „Priče o svijetu” Ivan turista u naslovnoj ulozi. On i predstaviti svoj film.

Detaljnije informacije o pravilima festivala mogu se pronaći ovdje: https://www.facebook.com/kanskfest/timeline?pnref=story

Bogov Vladimir

#BogovVladimir

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: