učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Iznajmljivanje stanovanje u Crnoj Gori: Samo se opusti i sve!

Jugoistočne Europe, pozivajući klima Jadrana, jeftini četvornih metara, bezvizni režim, jednostavnost dozvole, pa čak i relativna blizina Italije - sve to čini ne samo Ruse, ali i građani drugih zemalja sve više okreće njihovu pažnju prema Crnoj Gori. No, prije donošenja odluke da se krene (koji, usput, događa u mnogim nakon dva ili tri posjeta zemlji), moguće je živjeti ovdje privremeno.

Uostalom, čak i ostali u Crnoj Gori može biti još povoljniji fiskalna i - što koristiti imovinu i platiti za tu uslugu, ako je to prikladno najam nekretnina u Crnoj Gori? A razlozi za ovu masu. Činjenice potvrđuju da turisti vole privatnog sektora u Crnoj Gori više od hotela. Koja je već oko 75% posto je doveo statistiku za 2015. godinu na temelju turista izabranih kuće, vile i apartmani. Činjenica da je proces je prilagođen ovdje za dugo vremena, a kao popularna područja na plažu i daljinski kući u planinski lanac.

Ako ste zainteresirani za najam nekretnina u Crnoj Gori za kupanje i opuštanje na plažama note na budvanskoj rivijeri. Ona je ovdje da se fokusira na cijeli resort život zemlje, a najveći spektar stanova, vila i vlasnici vikendice vam ponuditi ovdje. Držati oko na cijene - bliže moru, skuplje. U ovom aspektu, najam nekretnina u Crnoj Gori se ne razlikuje od ostalih zemalja naselja, osim što su cijene sami su mnogo manji.

Ako želite spremiti ili jednostavno uživati ​​u tišini, bez ikakve štete, možete iznajmiti kuću u Crnoj Gori, udaljeni od plaže i povezane turističke infrastrukture prednosti. Uostalom, to je Crna Gora, gdje je od točke A do točke B se može doći u najviše dva sata. Za to je, naravno, bolje je koristiti najam automobila (u Crnoj Gori i to je zadovoljstvo vrijedno denar). Drugim riječima, u automobilu, na primjer, na bilo koji plaže možete doći vrlo brzo, a istovremeno će imati vremena da se dive ljepoti prirode i vidjeti neke zanimljivosti.

Ako boravite u Budvi (moram reći da ovdje je najskuplji najam stambenog u Crnoj Gori), kupanje i sunčanje na plaži Bečići - ovo je najbolje mjesto za odmor na Rivijeri.

Zima i planinarenje odmor u Crnoj Gori, naravno, pretpostavlja bitno drugačiji izbor - uklanjanje vilu ili vikendicu u blizini Kolašina i Durmitor. Ako ste strastveni penjač, ​​pokušajte unajmiti kuću u Crnoj Gori, na području brda Bobotov kuk - najviša točka u Crnoj Gori (2.5 km iznad razine mora). Uspon na planinu što je potrebno nekoliko sati.

Vi vozite poboljšati zdravlje? Vrlo je vjerojatno da ako najam smještaj u Crnoj Gori, a vi ne morate - velika motel na Institutu Igalo je uvijek sretni gosti.

Ukratko, u Crnoj Gori ima odličnu interakciju između vlasnika privatnog sektora i turista. Nećete morati brinuti za tanji novčanik, niti za cijenu hrane. Samo uživati ​​u izvrsnoj budžet!

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.