učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Oslobođenje od Kosova boli razvoj zimskih sportova u Rožaje

općina Rožaje pita za pregled graničnog područja s Kosovom dok ugovor nije ratificiran. Činjenica da, u skladu s ovim dokumentom, Crna Gora automatski oduzeta od ulaza pika Hajla (niz Prokletije), kao što je put koji vodi do glavnih turističkih ruta, novi ugovor ide u Republici Kosovo.

Javne organizacije, uprave i lokalne stanovnike pozvao vlasti da napuste put Crne Gore - jer pod prijetnjom, prema njihovim riječima, bio glavni dio regionalnog turističkog gospodarstva, ignorirati to, blago rečeno, nije potrebno, s obzirom na opće smjernice i suvremene trendove u ekonomskoj politici Crne Gore. Zbog samo jednog metra, a ne bi trebalo biti toliko važno da se rasprše područja, u skladu s lokalnim vlastima.

Treba napomenuti da je porođaj do sada nije smatrao Crnu Goru kao značajnog turističkog mjesta, te razvoj skijaške industrije u ovom zabačenom kraju je samo o izgledima. Ovdje je malo skijalište da nije fizički u mogućnosti da se veliki broj turista. Međutim, lokalne uprave i poslovne zajednice radili na zimski turizam ozbiljan ulog. Mogu razumjeti - područje od glavnih turističkih mjesta uklonjena, a atrakcija ne previše. Recimo samo da se zna pohađanje posjetitelji Rožaje povijesno nikada postavili.

Usput, nezadovoljni situacijom, ne samo u Rožaje - eminentni kosovski stručnjaci vjeruju da je Crna Gora u okviru ovog sporazuma je premalo zemlja daje zemlju (oko 760 hektara). Priština profesor F. FMIS i S. Bulich uvjeriti parlament da se odgodi ratifikacije tih grabežljivih uvjetima.

#DonnaCreek


Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: