učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Iznajmljivanje apartmana u Crnoj Gori

Na taj način privatni sektor ili hotel? Što se može reći o tome kako bolje od ove točke gledišta organizirati odmor? Iznajmljivanje apartmana u Crnoj Gori ili hotelski smještaj (hotel, hostel, pansion)?

Comfort. Prema stupnju udobnosti, općenito, bolje je da se oslanjaju na sebe. Tko još koristi. Ili ste pažljivo odabrati svježe proizvode na tržištu i pripremiti sebe i svoju djecu na vlastitu (fantastičan, usput, to je za varijantu Crne Gore - kvaliteta proizvoda je odlična, ne samo na tržištu robe široke potrošnje, kao i tržišta i trgovine.), Ili se oslanjaju na hotelskim dobio 1- i 3-u-beskonačnosti jela. Bilo da ciljate obilazak programa, ili za sebe. Objektivno, nema razlike. Subjektivno - prema svojim osjećajima.

Cijena. U biti, ne postoji niti jedan tarifni smještaj - stanodavci igrati sa cijenama fluktuira unutar tržištu nekretnina. Osim toga, u obzir faktore kao što su prisutnost brojnih prednosti civilizacije, potrebnu infrastrukturu, znamenitosti i, naravno, vjerske crnogorskim plažama. Naravno, u ovom slučaju, Budva ruši sve rekorde po cijeni (oni će čak i pristup na paneuropskom naselju, koje nije bilo svojstveno zemlji). No, ovdje su presudni ne samo za poznatog Bečićima, ali konstantnih turneja zvijezde i najzanimljivije događaje turističke sezone. Drugim riječima, najam stana u Crnoj Gori košta vam prilično denar, ako želite zaroniti preko ušiju u događajima. Ako je vaš cilj - opuštanje u krilu prirode, obratite pozornost na Danilov Grad ili nekom mjestu Ulcinj i Petrovac. Također možete izgubiti u općem negdje na području Rožaja i Kolašina - u zimi ima puno turista (skijaša i snowboardera), ali manje u ljetnim mjesecima. Ako želite, na plaži na iznajmljenom automobilu te vožnje u svakom slučaju.

Moram reći da su ljudi koji su imali priliku odmoriti i niz drugih stranih zemalja, ističu da je čak i skuplji Crna Gora - Crna Gora je i dalje jeftino u odnosu ne samo sa Emiratima ili Španjolskoj, ali ni u usporedbi s turističkim balkanskim susjedima.

Pa ipak, najam stana u Crnoj Gori (kao i kuće, vikendice, vile i apartmani) - to je više nego isplativo smještaj u hotelskom sektoru. Pod uvjetom da znate kako brojati novac i znaju kako kupiti sve što je potrebno živjeti samostalno. Izleti i izleti brodom nisu previše jeftini, tako da i dalje treba usmjeriti na njih.

Rezimirajući: najam apartmana u Crnoj Gori - je eksperiment u prvom posjetu i već potpuno svjestan i ekonomičan postupak slijediti. Pokušajte saznati sve i, ako je moguće, rezervirajte svoj smještaj unaprijed - zemlja puni turista od lipnja do rujna.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: