učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kupnju nekretnina u Crnoj Gori - glavne prednosti i nedostatke

Odlučili smo kupiti nekretninu u Crnoj Gori, ili čak i samo razmišljam o tome? Analizirajte najnovije izvještaje s terena o ovoj temi. Nekretnine stručnjaci i iz Rusije i drugih zemalja govore da je danas vrijeme za kupiti kuću u Crnoj Gori, ako je samo zato što nisu svi svojstva što je potrebno za komercijalne svrhe.

Činjenica je da u ovom trenutku (sezona 2015) Situacija je prilično nejasan - za najam stambenog za kupnju preporuča (navodno neće biti potražnje zbog krize). Ali, u stvari, ispostavilo se da privatni sektor planira Tour izvršava (neki čak i premašen - na primjer, Herceg Novi), ali hotel - br. Sudeći po nedavnim događajima, kriza u Crnoj Gori ne gubi popularnost. Čak je i hotel, a oni su patili i dobit u svakom slučaju donijeti. Ako se kladiti baš na turističkom poslovanju, možete sigurno kupovati nekretnine u Crnoj Gori u bilo kojem obliku - od hotela do stana ili vikend. Bez obzira predvidjeti, teško da turisti ovdje ponestane.

Ako ste kupili kuću na moru za sebe, i imaju nezavisne izvore prihoda stečene imovine, što više ne bi trebao misliti da kupi ili ne kupiti nekretnine u Crnoj Gori. Cijene ovdje su prilično niske upravo sada (srpski analitičari u jednom od roditeljskih materijala u srpnju 2015. bestsenkom ih nazivaju), a možete priuštiti vrlo dobre mogućnosti čak iu najskuplje područja.

Dakle, za ono za kupnju nekretnina u Crnoj Gori, kažu, faktora kao što su:

- Jeftini četvornih metara

- Veliki atmosfera

- popularna među turistima

- Sposobnost da odaberete kao krajolik izvan prozora (more, planine), a infrastruktura

- Jednostavno potez (vlastite i prijenos poslovanja)

- Bezvizni režim

- poticanje iseljenika vlasti

- Sposobnost da zaradite bez ozbiljnih investicija

- virtualni nepostojanje jezične barijere

Tradicionalni crnogorski protiv:

- Opasan preprodaji (s dokumentima i legalizacija rekonstrukciji je problem - Crnogorci su vrlo ležeran o takvim stvarima)

- Skupe komunalne usluge (prije nego što kupiti nekretnine u Crnoj Gori ostati, provjeriti koliko su mještani platiti za plin, vodu, struju, itd.) Međutim, ovi Rusi, vjerojatno, više ne panika.

Drugim riječima, prioritet. Ako stan ili kuću - bolje nego novo, na mjestu. Ako imate djecu, biti vođeni obrazovnim ustanovama (što možete učiniti kako u ruskom jeziku školama i lokalnoj). Ako hotela poslovne i privatne iznajmljivanje - najbolji profilom svojstava.

A mišljenja - to je važno. Prije kupnje nekretnina u Crnoj Gori, komunicirati na ruskim forumima - dobiti puno neprocjenjive informacije o točno na mjesto koje vas zanima.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: