učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.


Najam stana u Budvi: savjeti
Idete na godišnji odmor u Crnoj Gori, te je izabrao svoje mjesto boravka živo Budve? Ako iz nekog razloga ne sviđa hotelsku uslugu, onda iznajmiti stan u Budvi je izvrsna alternativa za obitelji i društva.

Prosudite sami: mjesto koje ste izabrali za svoj ukus, razina usluge i troškova - previše. Cijena politika u Crnoj Gori je vrlo fleksibilan i jednostavan za pregovore s vlasnicima.

Ako proračun dopušta, možete iznajmiti apartman u Budvi može biti na plaži, ali imajte na umu da je sezona jako bučna i spavati s prozora otvorite ne dobiješ.

Za turiste ovdje su prilagođene kako oni mogu, tako da stanodavci spektar usluga nudi najviše da ni je širok - konkurencija je velika i Crnogorci vole kad su se vratili. Dakle, ako ste se odlučili za najam stan u Budvi, all inclusive, onda ste sluškinju uvodi, osigurati ukusne i zdrave obroke, provesti detaljnu obilazak najzanimljivijih atrakcija u Crnoj Gori. Ukratko, možete dobiti neku vrstu turističkog vaučera unutar dosega pojedinih crnogorske posjednik. I oni imaju mogućnost za činjenicu i živjeti.

Ako je dio domaćin u svom odmoru u Crnoj Gori, ne morate, ili, na primjer, da se odlučite opustiti proračuna, nema problema: jednostavno dovoljno unaprijed unajmiti stan u Budvi na svoju naklonost putem interneta i upozorio da organiziramo odmor i hranu koje radite, a vi to neće biti narušeni.

Za najam stan u Budvi s njihovim potrebama, vođeni područjima:

- Gosposhtina - uz plažu Mogren i zidina Starog Grada. To je miran, udoban, a možete sakriti u sjeni stabala u toplinu. Idealno za obitelji s djecom.

- Babilon i Veli grožđe - bučan prostor, postoje mnogi restorani, diskoteke i druge zabavne ustanove.

Što biste trebali znati ako se odlučite za najam stana u Budvi?

- Minimalna najma - dan - 3 tjedna.

- Trošak ovisi o udaljenosti od mora. Za veliki stan u blizini plaže (površine od 120 četvornih metara) u prosjeku plaćate 100 eura po noći.

- Najam trošak auto nije jako skupo, ali 200 eura jamčevine - sveprisutni uvjet. Možete iznajmiti automobil u Crnoj Gori, ako se okrene 21, a pravo na međunarodni.

- Praktičnost trgovinama s potrebama u tamo.

- u ugostiteljskim objektima uobičajeno je ostaviti napojnicu od oko 10 posto. U taksija i čišćenje ovdje za čaj također treba dati.

- Ne zaboravite dokumente, ide negdje drugdje, osobito noću.

#DonnaCreek

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: