učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Cijene u Crnoj Gori

Ulazak u Crnu Goru u pogledu bezviznog rezhima- pravi izlaz za turiste koji ne vole da se teret s raznim diplomatskim kašnjenja. Osim toga, mnogi građani turista postupno postaju domaći, ponekad samo ostavljajući u drugu zemlju po tradiciji vizaranov. Atraktivni faktori su mnogi, a jedan od presudnih cijene su u Crnoj Gori. Međutim, govorimo o cijeni odmora - obično pribjegava brojke su znatno veći od običnih pokazatelja života, Crna Gora nije. Praznici su, ne samo mnogo jeftinije nego u Europi, nego i da u balkanskoj regiji u cjelini.

Što se tiče smještaja, cijene u Crnoj Gori, u blizini pan-europske, a plaće u zemlji s europskim jasno podbaci. Uz poznate vještine i sposobnosti, svoje poslovanje, kao i dostupnost udaljen zapošljavanje povoljniji od ove točke gledišta, područje može preživjeti ovdje.

Općenito, cijene u Crnoj Gori, na primjer, za hranu i ostale potrepštine mogu se podijeliti u 3 etaže (po danu):

Niska (5 do 10 eura)

Srednja (12-60 eura)

Visoka (60 eura do beskonačnosti)

Ako ste izabrali kao svoje mjesto boravka području plaže, cijena svake razine treba biti podignuta za 20 posto.

Plaćanje se obično događa u eurima, možete promijeniti novac u bilo kojem trenutku bez poteškoća, naravno, ako to nije rublje.

Ako pažljivo i pomno proučavanje cijena u Crnoj Gori je dodao da je vrijednost vaše pristojnosti kao 10% od prijave kafićima, hotelima, taksi, itd

Kako jesti više isplativo da se kuhati ili uživati ​​jednostavan (ili lukava, do high-end) restoran uslugu? Nekretnine za najam u Crnoj Gori odmor uključuje različite opcije: polupansion (u prosjeku oko 12 eura po osobi na dan), doručak (€ 7), itd Moguće je da se ugostiteljskim objektima i samostalno. Prosječna cijena tag: 8-17 eura po osobi. Plaže, naravno, skuplji.

Budite posebno oprezni u sezoni - cijena najjeftinijih suvenira u pretrpanim mjestima turista samo izvan, ali u svakom netsentrovom tržištu ćete naći divne stvari i svježe proizvode za sasvim adekvatan novca. I usput, set suvenira svugdje isti, ali cijena može varirati od 3-4 puta.

Cijene u Crnoj Gori za iznajmljivanje automobila su također ovisi o godišnjem dobu, ali općenito u rent-car nema problema: puno bodova svugdje.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: