učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Iznajmljivanje u Crnoj Gori: optimizirati

Svaki iskusan turistički ili lokalni stanovnik će vam reći da je najam u Crnoj Gori - to je isplativo i povoljno. Međutim, trebali biste razmisliti o tome uvijek ispada da koristite maksimalne prednosti ovog oblika rekreacije u Crnoj Gori ili tamo žive na stalnoj osnovi.

Sama odmor u Crnoj Gori zaista pomaže optimizirati proračun odmor, zbog čega ture u Crnoj Gori u usporedbi s njom nije toliko popularan. Ovo je vrlo, vrlo tradicionalni oblik interakcije s vlasnicima nekretnina, što je ovdje formirana od pamtivijeka. Crna Gora - zemlja je mala, ugodna i relativno miran (osim u obalnim zonama s nasilnim godišnjem odmoru, diskoteke, festivala i slično), a time i živjeti ovdje u osami kuću ili stan je u skladu s općim atmosferi. pogotovo ako ste s djecom, (nije skupo i nije teško za rent a car u Crnoj Gori) na stroju i znati kako se kretati u lokalnim trgovinama.

No, unatoč jeftinoća u privatnom sektoru, postoje rizici za podcijeniti.

Na primjer, većina najam proračun u Crnoj Gori može uzrokovati nelagodu: posebno klima i vlaga je takva da u starim vilama i vikendice vlada gljiva, i prilično vlažna i neugodna u cjelini.

Osim toga, nisu svi doma u dobi od klimatizacije i drugih užitaka civilizacije. Naravno, Budve i Herceg Novog je gotovo 100% prilagođen turistima, ali bliže planinama (roditi, Daniel Castle, itd) nisu tako uređen.

Naravno, njegove prednosti u da postoji - stara Crna Gora, ako se ne obratite pozornost na neugodnosti, vrlo originalan i atmosferski, a lokalni dom za kuhanje - to je čudo da ne zaboravi. Ako unajmite u Crnoj Gori, u neposrednoj blizini plaže i imaju dobru infrastrukturu i svojoj živosti, eklekticizam i duh antičkog Jadrana to je jasno inferiorna u udaljenim područjima.

Drugim riječima, obnova i ukusnim restoranima - to je dobro, ali već ima manje Crna Gora.

Prije nego se odlučite na prvi dostupan smještaj, pročitati recenzije na forumima i grupama. Veliki ruski govornog dijaspora u zemlji je vrlo prijateljski i društveno aktivni. Objave i, naprotiv, cilj pozitivne nekretnina procjenjuje da je dovoljno. Tamo možete pronaći vodič za zemlju, koja će biti vaš pomoćnik u stvarima za domaćinstvo i zabavne aktivnosti. Mnogi ruski tako prilagođen u Crnoj Gori, koji će biti u mogućnosti da vam otkriti svu svoju ljepotu i bogatstvo.

Iznajmljivanje u Crnoj Gori može biti vrlo proračun, a ako se približavate problem malo više kritički, kvaliteta rekreacija ostaje na najvišoj razini.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: