učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Ucjenjivač fotograf iz Los Angelesa, iznudio novac od njegove gole modele

Crnogorski mediji objavili sliku američkog građanina po imenu Stephen James Anthony, koji je za 50 godina. Tereti ga se da je počinio kazneno djelo na teritoriju Crne Gore. Čovjek predstavlja vlasnik modne agencije i fotograf golih modela.
Policija sumnja da je u srpnju ove godine, u fotografskom studiju u gradu koji će napraviti niz fotografija djevojaka u gol. Zatim je počeo da joj ucjenjivati, zahtijevajući da mu svota novca platiti, inače je zaprijetio da će staviti svoje fotografije na zaslonu. Osumnjičeni je zahtijevao da mu plati 400 eura, a ona je 250 eura i kameru. Ucjenjivač ipak staviti sliku na internet, a zatim zatražio je djevojka čak i platiti ga 350 eura, inače će objaviti video i fotografije.
Muškarac porijeklom iz Los Angelesa i živi u Münchenu, a model je izabran u zemljama istočne Europe, Češke, Slovačke, Rumunjske, Crne Gore ... ugrožavanja fotografije izlagao je u svojoj stranici na društvenoj mreži Facebook, gdje je hvalio o tome da je u 90-ih bio je osobni trener slavnog glumca Robin Williams. Između ostalog, u svojoj biografiji napisao da je završio na Sveučilištu u Kaliforniji u San Diegu, govori francuski i njemački.
James Anthony Stjepan je uhićen u Beogradu, tijekom prijenosa novca za njega. Postoje sumnje da je način na koji je učinio s nekoliko drugih modela. Policija pitao svatko tko prepoznao čovjeka na fotografiji bio je žrtva prijevare ili osoba odmah objaviti.


#EvaPatti

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.