učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Rasprava o nacrtu zakona o slobodi vjere je vjerojatno da će završiti

Religija u nastavku članka i / ili Zakonom je uznemirilo općenitosti tws u Crnoj Gori?

U Crnoj Gori je završila javnu raspravu o nacrtu zakona „Na slobodu vjere” u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava.

Završetak javne rasprave o dokumentu bila je zakazana za 14. rujna, ali je produljen do 30. rujna. Razlog za prijenos nezadovoljstvo s odredbama zakona većine vjerskih zajednica. Crnogorska pravoslavna crkva i Židovska zajednica u Crnoj Gori ocijenjen pozitivno račun.

Očigledno, drugi konačna javna rasprava bila formalna, kao što su vladini izvori posvećena ovom događaju još bilo pozornost. Međutim, znamo da je prijedlog zakona s napomenama predstavnika vjerskih zajednica će biti poslan na Venecijanskom komisijom.

Venecijanska komisija nije obvezujuća, ali se može uzeti u obzir inicijatora zakona. Njegova procjena stručnjaka Komisije moraju dati u prosincu ove godine. Može se pretpostaviti da su značajne promjene u zakon neće biti na popisu.

Podsjetimo, odbacivanje većinske vjerske zajednice zove se Bill odredbe te zajednice moraju obavijestiti vlasti o promjeni vodstva zajednice, zabrana političke aktivnosti, prijenos zgrada u zajednici u javnom vlasništvu. Posebna nezadovoljstvo uzrokovalo situaciju da su sjedišta vjerske zajednice koja je registrirana i djeluje u Crnoj Gori treba biti u Crnoj Gori.

izvori:

mediji Crna Gora

http://www.mmp.gov.me/ministarstvo

Eugene Novozhilov

#EvgenyNovozhilov

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: