učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kuća u Crnoj Gori na obali mora - stvoriti čudo je moguće!

Stanovnici sparan i skupe metropola shvatiti: svaki dan na posao is posla ići na radost nije za svakoga, kada je prozor od 200 dana u godini, hladno, vjetar, ili blata. Kada su cipele raspadaju od soli i lokve sasvim monstruoznog kemijskog sastava. No, želite probuditi. u romantičnom filmu ili na bilo koji oglašavanja - od surfati buke i krici galebova izvana. I to nije izvan stvarnosti, vjeruj mi! Uostalom, kuća u Crnoj Gori na plaži mogu priuštiti gotovo svima.

Nije ni čudo Rusi su se preselili na masi ovoj prijateljskoj zemlji. Ovdje, naravno, nije tako veliki servis, kao iu drugim europskim zemljama, a tu su i poteškoće u radu, ali psihološki vrlo ugodno: mještani su prijateljski i ljubazni i pozitivno govori dijaspora je drago da joj podršku. Čak i školska djeca mogu početi hodati gotovo odmah - lako će i bez napora prilagoditi. Ako se bojite kvalitete procesa, usput, možete naći veliki ruski psiholog - kao ovdje puno.

Kako se kuća u Crnoj Gori na plaži može postati vaša stvarnost? Da ne bi puno problema s komunalije, itd, pokušati ne kupiti stari imovine iz ruku.

Stara koliba, ne samo da može ozbiljno povući svoje živce zbog ogromnih dugova bivše vlasnika komunalnu, ali i da se ne najudobniji i zdravo stanovanje - nakon svega, usprkos vrućini, je prilično vlažna, a na zidovima u izobilju raste gljiva koja vlasnici s istinski nacionalni neoprezan nebrigu. Dodaj u ovoj jednako nepažljiv odnos Crnogoraca prema dokumentaciji na dobru, i njihove ljubavi opasnog prenamjenu, a vi ćete zaključiti da je kuća u Crnoj Gori na plaži mogu biti nije bajka, ali pravi horor.

Dakle, optimalno kupiti kuću u Crnoj Gori, i dobro, ako je to novo. Sada postoji puno velikih ponuda po cijenama koje čak i šokirao domaćine isprebijana odnushek u Biryulyovo - jer za novcem možete kupiti palaču. Ako niste sigurni da ćete prodavati nekretnine u glavnom gradu ili regiji, početi s najam u Budvi (Bar, Ulcinj) i pokušajte crnogorski život okus. Istina, oni kažu da je u ovom trenutku u kvadrate cijena ovdje pao, a nove kuće su završili sa samo novčana jedinica.

Ukratko, ako ste pokušali barem odmor u Crnoj Gori, a ovisno o, premjestiti ovdje za stalni boravak ili ne, koristiti dugoročni zakup (za šest mjeseci ili godinu dana) - i onda izvući vlastite zaključke.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: