učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kupiti stan u Crnoj Gori: ulagati zamišljeno

Kupiti stan u Crnoj Gori - rješenje je općenito vrlo dobar, a njegova cijena je događaj vrijedan. No, vrlo često ljudi su vođeni nisu sasvim ispravne kriterije ocjenjivanja, pogotovo ako se osloniti na Realtors, što je korisno za prodaju imovine kao nesposobni.

Gdje početi kupiti stan u Crnoj Gori, stvarno vrijedno od svojih sredstava, a to je korisno poduzeti, ili živjeti u njoj sretno do kraja života? Počnimo s činjenicom da je u neposrednoj blizini plaže ima smisla kupiti samo od pouzdanog dobavljača, a ako ovaj aranžman, iz bilo kojeg razloga, prvenstveno za vas. Ako ne, čak ne moraju komunicirati - plaćate jedan i pol puta više nego što se očekivalo, a istu stvar. Crna Gora - mala zemlja, da bi se na plaži područje nije teško u svakom slučaju.

Naravno, turistički najam u Crnoj Gori - to je trgovina, tako da sasvim sigurno preplatiti za prosperitet svoje poslovanje u budućnosti. U svakom slučaju, turisti pokušavaju iznajmiti kuća u blizini vode, iako je skuplji.

Ali kupiti stan u Crnoj Gori za stalne ili povremene stanovanja - je druga stvar. Upravo u ovom trenutku plaža područje je vrlo neugodno za to. Pogotovo ako je grad u kojem ste se odlučili da se presele, naselje se smatra vruća točka (Budva, Kotor, itd). Slobodno odabrati mjesto udaljeno od plaže - i tiše, a zrak je čišći i mnogo jeftinije.

Međutim, s obzirom na Budve, to je donekle iznimka samo za psihološku udobnost - su veliki broj Rusa, a adaptacija će ići po planu. Osim toga, mještani detalj i sretna da vam kažem kako iznajmiti ili kupiti stan u Crnoj Gori je u pravu.

Tivat je izuzetno povoljno. Nudi povoljan i ugodan ovdje na more, a od zračne luke je doslovno bacanje kamena je, kao i najboljih plaža.

Obalni gradovi, također, vrlo tiho i mirno. Ako želite da vaša djeca ne slušaju stalne šum disko, ali disati čist morski zrak, pogledajte u Bara i Ulcinja - ovdje najbolji klime u Crnoj Gori, koncentracije zdravstvenog života.

Ne preporučamo kupiti stan, ako nešto nije jasno iz dokumentacije. Prodavatelj će vas uvjeriti da ovdje to ne smeta, i nema nikakvih problema, ali možda uskoro doći do, recimo, ogromne neplaćeni račun za struju ili zahtjeva iz kućišta za ilegalne promjene.

Ukratko, kupiti stan u Crnoj Gori može biti samostalno, ali bolje još jednom se konzultirati sa stručnjacima, a da provede neovisna ispitivanje kuće - ne može nauditi.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: