učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



korisnicima mobilnih telefona u Crnoj Gori ponovo među pozornost varanja, počeli su dobivati ​​poruke od nekog nepoznatog broja. Poruka je poziv na razgovor. Nakon što odgovorite na ova e-pošte, novac s mobilnog broja računa, otploviti u nepoznatom pravcu.

Mobilni operateri se okreću svojim korisnicima u Crnoj Gori, da se ignorira takve poruke. Osim činjenice da s mobilnim brojem računa ostaviti novac, tako da još uvijek može biti meta hakera. Ako ne znate od koga je došla poruka, najbolje ignorirati i izbrisati.



Sjetite se da su korisnici mobilnih telefona u Crnoj Gori suočavaju sličnu situaciju kada poruka stigne od banke u Londonu. Tu je i val, kada korisnik primio pozive od brojeva 39, 390, 391, 392, 393. Također dolazi poruku na engleskom jeziku o nagradi, nagradi od brojeva koji počinju sa +44 ..... Izvješće je napisano o velikom pobjedom u iznosu od 950.000 funta (£), kao i upute koje morate poslati e-mail na: WIN2014 @ GMX.COM i reći mu osobne podatke, ime itd tu su pozive od brojeva koji počinju sa 2431 ....



Mobilni operateri se okreću sve korisnike da ne odgovaraju na poruke i pozive od nepoznatih brojeva, ne nazove na nepoznate brojeve.

#EvaPatti

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: