učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. 27. rujna počela je prosvjednu koaliciju Demokratska Front u Podgorici. Osim toga, radnja se odvija u najboljem lokalnom tradicijom, s piknik stolovima s istim pauze za kavu i radnom vremenu. S jedne strane, to je oblik uplašenih ljudi koji nisu upoznati s lokalnim načinom života, s druge strane, vjerovanje da je sve u redu. Na trećem, uzimajući u obzir da su sve stvari izrađene su od Kaffa, tko zna kako promijeniti političku konfiguraciju u Crnoj Gori ovi skupovi dovesti.
U međuvremenu, na temelju prošle godine u svojoj voljenoj Crnoj galerist Gelman, organizira u četvrtak ruski sezoni u četvrtak, ili pijan ili očajan u području kulturnog obrazovanja, donijela nam je ekonomist. Čekamo teorijskih fizičara, ili majstor klase u vez s perlama.

Ljetna turistička sezona bliži se kraju, da ove godine neće biti vidljiv porast broja slobodnih mjesta u obalnim restoranima, a kako bi se smanjila redove u supermarketima. Već trijumfalni procvatom turizma organizacije opshtin Primorye, javlja porast turističkog prometa u ovoj godini u odnosu na prošlu. Rezultati iste kvalitete, vjerojatno, lokalno stanovništvo je zaposlena u sektoru turizma će procijeniti kasnije, bliže zimi.

#SergeySychev

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: