učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora je u rujnu: Indijski ljeto u svom najboljem

Ako se odlučite ići na odmor kad je ljeto gotovo, imajte na umu da je Crna Gora u rujnu, baš lijepo. Plaža je idealna za kupanje i sunčanje na suncu, koji je sada na užarenoj ljeta, međutim, vrijeme se već može predstavljati mali iznenađenja.

Vrtovi su zreli velikodušni plodovi jeseni: dinje, nektarine, smokve, grožđe. No, za takav zasićenja vitamina možete platiti sve vrste bolesti, pa ne zanositi - tu je adaptacija adaptacija.

Obavezno ponesite kišobran i toplu jaknu - dio Crne Gore u rujnu je lijepa, ali vrlo hladan, a kiša može uliti u bilo kojem trenutku.

U različitim gradovima različitih vremenskih uvjeta. Na primjer, u Baru i Tivtu je divno - topla (! Ali ne vruća) i suha ovdje na Cetinju osveta pljusku.

Što Crna Gora u rujnu je popularan među turistima? Tradicionalno, ovaj mjesec plaže su još uvijek puni, ali u centru, bogata sadržaja, već se kreće pravi hodočašće. Posebno popularna kod turista, nacionalni parkovi, bjesne nasilne različitim bojama jeseni pore. Ne vidite jezera i podnožja ovo doba godine - je provesti putovanje u uzalud.

Prosječna temperatura zraka može varirati ovisno o regiji 23 do 27 stupnjeva u vodu je moguće plivati ​​gotovo do listopada. Noćna temperatura također varira od 11 do 17 stupnjeva.

Crna Gora je u rujnu vas može uznemiriti olujama, ali ipak nisu česte, toliko o kvaliteti plažu odmor ne utječe.

Lokacija: Mjesto:

Budva, Bar. + 26 po danu, po noći +15. Voda je 24 stupnjeva.

Bečići. Dnevna 27, 15 noću. Voda 24. Kišnih dana samo su neki.

Petrovac. 27 poslijepodne, noću +16. Voda 25. Kiše (oko 6-7 dana mjesečno)

Mišljenje o tome što Crnoj Gori u rujnu, uglavnom pozitivne. Ovdje u ljetnih vrućina, ali u nekretnine Cijene najma su smanjeni. Možete jednostavno ostati u Crnoj Gori ili kupiti ulaznicu je mnogo jeftinije. Zabava u jesen i jeftini, zanimljivih festivala i praznika, ne manje nego u ljetnim mjesecima.

Drugim riječima, Crna Gora je u rujnu je divno, kako u pogledu cijene i po pitanju vremena. Ti bi ovdje puno dojmova i, možda ljepše svijetle okviri nego u lipnju ili srpnju. Dovoljno je izabrati nedozhdlivye regije, unajmiti kuću u Crnoj Gori u ovom trenutku.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: