učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.


Apartmani za prodaju u Crnoj Gori: dostupno potez u Europu

Premjesti u Europi - je iznimno primamljiva izglede za mnoge Ruse. No, nitko nije siguran hoće ili neće skrasiti u stranoj zemlji. Dakle, je li vrijedno bacanje sve te čine veliku investiciju u stranoj stanovanja? To je, ako ne riskirati toliko i ne kladiti na Pariz ili Amsterdam. Uostalom, tu je velika alternativa: pristupačne kuće za prodaju, stanovi za prodaju u Crnoj Gori. U usporedbi čak i sa ruskim cijena kvadrata, prekrasnim palačama i kućama na pozadini fantastičan krajolik vrlo, vrlo jeftino.

Naravno, danas je prodaja stanova u Crnoj Gori doživljava teška vremena, kao što je cijeli svijet na stambenom tržištu, tako da su cijene i dalje samo pada. Stoga, ako želite kupiti stan u Crnoj Gori za sebe ili za posao, vrijeme je da to napravite do poskupljenja opet ne. S obzirom da je volumen turista ove godine je izuzetno pozitivna, a privatni sektor u Crnoj Gori zanimljivo putnike od hotela, privitak će vrlo povoljan.

Međutim, ako ste zainteresirani u stvarnosti provodi Apartmani za prodaju u Crnoj Gori, a način na koji stanovanja tamo kupiti, obratite pozornost na povratne informacije od iskusnih i ne nastaviti s procesom bez realtor. Čak i ako imate malo novca za sekundarnu ponudi pristojan, imajte na umu da su prijateljski prodavači obično uz kuću vam dati puno problema s komunalnim, poreza i katastarskih vlasti. Stoga, dobar agent još uvijek je potrebno, a to je bolje ako možete preporučiti prijateljima ili čak ljudi koji su kupili nekretnine u Crnoj Gori preko posrednika. Apartmani za prodaju u Crnoj Gori za lokalno stanovništvo - to je način da biste dobili osloboditi od dugova i drugih problema.

Često nekretnina u Crnoj Gori kupiti za daljnju prodaju. To je izuzetno povoljan, međutim, nakon što je živio ovdje za neko vrijeme na svojoj zemlji, mnogi odlučuju ostati ovdje zauvijek.

Apartmani za prodaju u Crnoj Gori - postupak je vrlo jednostavan, ali neke stvari koje trebate znati. Stoga, prije nego što plati posrednika, pokušajte najam u Crnoj Gori za dugo vremena - tako da se pogled na mjesto i bolje cijeniti infrastrukturu odabranog grada i profitabilnosti stalnog boravka ovdje. Cijene nekretnina u Crnoj Gori je i ugodno iznenađenje - pristojan kuća se može kupiti za 2 milijuna rubalja, i skupi stan u Budvi - 1,5 tisuća eura po kvadratnom metru.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.