učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

ožujak NATO-a kroz grad

Na konferenciji koja je održana u turizmu i sigurnost: članstvo u NATO-u. Gradonačelnik Stepchevich Aleksandra (Aleksandar Stjepčević) na otvaranju konferencije rekao da je dinamično razvija, broj posjetitelja raste svake godine, a grad mora ostati sigurna turistička destinacija. Razvoj turizma u kojem dovodi do povećanja izravnih stranih ulaganja zbog izgradnje novih turističkih sadržaja. Imperativ javne vlasti trebao biti stvoriti sigurno okruženje za razvoj turizma. Nacionalni koordinator NATO Vesko Gartsevich (Vesko Garčevića), podsjetio je da europski turisti sve više odabiru Crnu Goru kao sigurnu zemlju za odmor.

Konferencija je održana u multimedijalnoj dvorani crkve Sv Pavao, a sudjelovali su predstavnici turističke industrije u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji, gradske uprave, predstavnici policije, traženje i spašavanje, civilne agencije za zrakoplovstvo Ministarstva prometa i pomorstva, Uprava pomorskog prometa i Lučke kapetanije Kotor.

U rujnu, u Budvi, na konferenciji „NATO i ekonomija: mogućnosti za Crnu Goru, javna rasprava o predstojećem ulasku zemlje u NATO-u održana je u Golubovcima, Herceg Novom, Tivtu, Podgorici.

Na temelju materijala iz medija u Crnoj Gori

Eugene Novozhilov

#EvgenyNovozhilov

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: