učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

3. listopada održat će se akcija okoliša u Herceg Novom

Kraj ljetne turističke sezone i Svjetski dan pomorstva (22. rujna) bit će obilježen djelovanjem okoliša očistiti krhotine i drugi dno mora, obale. Radnja će se održati u gradu Herceg Novom, u subotu, 3. listopada, pod nazivom Čisto prijateljski.

Početak djelovanja u 10:00, to će uključivati ​​ronjenja stručnjaka iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, koji su članovi Svjetske organizacije CMAS ronjenje (najstarije organizacije tog tipa koja djeluje pod pokroviteljstvom UNESCO-a).

Ova akcija će se pridružiti profesionalni ronjenje iz vojske, crnogorske policije, volontera, razne nevladine organizacije, studente koji će sudjelovati u čišćenju obale. Nakon završetka akcije u 12:30 sati govoru: Gradonačelnik Herceg Novog Natasha Aćimovića (Nataša Aćimović), član Svjetske organizacije ronjenja Bojane Ostoyich (Božana Ostojić), predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore, predstavnici Instituta za biologiju more, i drugi. kulturni i zabavni programi su uključeni u događaj.

#EvaPatti

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: