učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Wonderful Crna Gora. Broj 2.



A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. Neprimjetno za toplih dana uvukao u listopadu, međutim, malo toga promijenilo u izmjerenoj struji crnogorskog života. Isti topli sunčani dani, Caffe sa Kaisa još uvijek ukusna, a od pejzaža, ne, ne, da, i prekrasan čak i oldtimera.
Sudeći po publici ispunjen u igri 60 sekundi u srijedu u Budvi, sezonski berba naših sunarodnjaka koji rade u turizmu, gotovo je završena. Dolazi vrijeme da diše, da obriše znoj s čela poslu i provesti više vremena na sebe. I, naravno, misliti, živjeti u offseason nakon sadašnjosti, a ne najuspješniji za ovu ljetnu sferi.

Od ugodno je napomenuti prijelaz lokalnih taksi tvrtki za zimske tarife. Uživajte u više od jednog eura putovanja - locale. Usput, želio bih podsjetiti buduće posjetitelje, a nedavno je stigao da omiljeni Crna Gora se ne isplati uzimati taksi s ulice, s visokom vjerojatnošću od vas će se zvati cijena je 5-10 puta veća od standarda. Koristite naručiti taksi telefonom.

Prema Centralnoj banci Crne Gore, prvi izravna ulaganja u omiljene Crne Gore u prvoj polovici 2015. godine čuvaju građane Ruske Federacije, 35 milijuna kuna. Eura, s lavljom udio ulaganja u nekretnine. Dakle, ono što relevantnost mjesto dati na more zemlja nije izgubio, unatoč svim političkim turbulencijama, zdravo Realtors!

Ofenziva listopada i kraj sezone ponovno prisiljeni platiti zatvoriti pozornost na situaciju s odgodom razmatranja odredbama Zakona o strancima. Mi ćemo pozorno pratiti vijesti.

U međuvremenu, izvijestio je o izgradnji nove marine u Herceg Novom. Pitam se je li to znači da je projekt u Buljarica, pod kojima je, prema nekim izvorima, bio je priprema zakon o pravu države za kupnju nekretnina na vlastitu cijenu, konačno pokopan sa samom zakonu?

I na kraju, vrijeme. Prosječna dnevna temperatura je oko 25 stupnjeva Celzija. Prema brojnim mišljenja u moru tijekom dana čak i ugodnije nego na kopnu, ali se preporučuje da ne završiti osjećaj javlja. Vjetar iznad površine hladi nešto.






#SergeySychev



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.