učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Prodavanje nekretnina u Crnoj Gori: Ne dobiti je uhvaćen!

Dakle, sekundarna nekretnina u Crnoj Gori - pravi raj za one koji nemaju ozbiljan proračun, ali želi odabrati pristojan smještaj. Čini se da je sve savršeno, ljudi su prijateljski, transakcija jednostavan i kratkotrajan, more i planine gotovo unutar pješačka udaljenost. Ali zapamtite, sve ove prednosti su ti pokazali prilično odmor u Crnoj Gori. Stvarnost je, naravno, još malo oštro. Pa, to je stvarno malo u Crnoj Gori.

Stručni Realtors ovdje malo - naročito mentalitet, znate. No, ovdje je dobro čestitara koji žele prodati veliku kuću ili stan, postoje doslovno desetine, štoviše, često u većini neočekivanim mjestima. Prodavanje nekretnina u Crnoj Gori za lokalno stanovništvo - to je jedna od opcija, ne samo zaraditi novac, nego i gurnuti novi vlasnik puno povezane s kuća ili stan problema. Stoga optimalno ipak odabrati pouzdanu agenciju.

I poslati novac u gotovini, a izrazito preporuča da ne ostane ništa. Sekundarna nekretnina u Crnoj Gori - opasan kupnju, tako da je bolje da se prijenos novca na račun i biti sigurni da mogu sklapati ugovore. Ako još uvijek imate gotovinu neke od transfera novca planiranog, to učiniti u bilježnika ured i biti sigurni da se račun.

Prodavanje nekretnina u Crnoj Gori je kako slijedi:
- to je ugovora (poželjno bilježnika)
- obavlja i prijevod dokumenta u pisanom obliku
- obje verzije su dostupne u Banci
- Banke provodi operaciju za prijenos novca nije račun prodavatelja.

Otprilike dva tjedna - i sekundarna nekretnina u Crnoj Gori je vaš barem nakon što je činjenica. Međutim, nakon što je novac prebačen na račun, prodavatelj mora osigurati podatke o radu na bilježnika, koji daje na temelju toga, poseban dokument, bez kojih neće biti moguće registrirati imovinu. Tako da se osigura od tjeskobe i brzo staviti kuću ili stan u Crnoj svoje ime.

Ako sekundarni nedvzhizhmost u Crnoj Gori - odluke koje su već poduzete od strane vas, imajte na umu sljedeće važne točke:

- (. Informacije sadržane u državnom registru) Podaci o prijašnjim vlasnicima
- Podaci o objektu (može pokazati suvlasnika, pogotovo ako je stan prije bio u vlasništvu države)
- Rad s dobrim agencija (privatni posrednici u Crnoj Gori - tabu)
- ugovor Gudački o odgovornosti prodavatelja za transakcije
- bezgotovinsko plaćanje

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.