učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Stan u Budvi - živi u najvećem ruskom Crne Gore

Hladan i tajanstven slavenski okus na pozadini suptropskim plaža - to nije fikcija. To je lijepa stvarnost, pod nazivom Crna Gora. Zašto Rusi toliko vole ovu zemlju? Naravno, možete otpisati ovu vezanost samo za romantične razloga - vikendica na moru, planinama i jezerima ... ali to nije jedini razlog. Postoji puno realniji razlog da obratite pozornost na ovoj zemlji, a posebno u gradu, dom najveće koncentracije naših sunarodnjaka. Dakle, u neposrednoj blizini plaže osiguravaju Vam najmanje tri ruske obitelji u susjedstvu. Zašto smo spomenuti da je Budva? Da, jer je većina ruskog govornog grad u Crnoj Gori, a rastu korijena ima mnogo ugodnije nego u drugim područjima.

Ako želite promijeniti mjesto stanovanja na međunarodnoj razini, Crna Gora ima brojne prednosti u odnosu na druge zemlje za različite kriterije.

Prvo, to je relativno jednostavan i jednostavan postupak za stjecanje ili zakup nekretnina. Isti stan u Budvi - je pitanje tjedana, a građanima da se neobavezno.

Drugo, bezvizni ulazak u Crnu Goru. Može biti ovdje tri mjeseca bez vize. Mnogi ruski uspijevaju živjeti godinama ovdje bez uzimajući vizu - samo otići u drugu zemlju na jedan ili dva dana, i vratiti se. I 3 mjeseca bezvizni boravak primio i znamenitosti, na primjer, ili Shkoder izgledao Beograd.

Treće, idealna klima za zdravlje. Ovdje je dobar za djecu i odrasle. Iseljenici iz velikih gradova, koji se provode najmanje šest mjeseci, kažu da poravnava težinu, boju kože, povećava ukupni ton. Zrak, planine more klima, prirodna hrana i puno kretanja - ovdje je recept za dugovječnost. U ovom slučaju, posebno ne treba ništa, a lokalni metropola ne razlikuje se mnogo od duboke ruskom provincijskom gradu na uvjete okoliša. Na primjer, stan u Budvi će dati pristup svim prednostima civilizacije nije na štetu zdravlja, pa čak i za dobrobit sebe. A ritam života odmah ublažava depresiju.

Četvrto, jezična barijera, jednostavno nema. Ne samo da Crnogorci prolazan komunicirati na engleskom jeziku - puno njih i reći na ruskom. Da, i srpska komplicirano na prvi pogled.

Nekretnine u Crnoj Gori na takav veliku raznolikost da nećete opet mislite, treba li stan u Budvi ili bolje kupiti kuću, na primjer, u mirnom okruženju Petrovac.

Poslovi u najam ili kupnje nekretnina u Crnoj Gori su vrlo brzo i jednostavno, a cijena nekretnina će biti ugodno iznenađeni od ruskih cijena po metru.

Osim toga, čak i naselje gradova razlikuju se po niskim cijenama stambenih je sasvim pristojan nivo.

U blizini plaže može biti bilo - ili veliki kompleks ili u tradicionalnom zgradi malokvartirnyh ta mjesta.



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.