učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Apartman u Baru: gdje je mir

Premještanje u Crnu Goru ... Odlučili ste zamijeniti zemlju i odlučili kupiti kuću u Crnoj Gori. Sada je pitanje koje će grad izabrati. Pa, svaki je grad na Jadranu lijep na svoj način, a svaki od njih ima svoje minuse. Danas ćemo govoriti o prednostima koje će vam stan dati u Baru, a kakve nedostatke nije ovo turističko naselje.

Dakle, potrebno je nastaviti s vašim interesima. Ako ste navikli na buku megapolisa i niste odmah spremni sudjelovati s tim senzacijama, Budva će vam najvjerojatnije odgovarati. U blizini europskog gradskog stila nalazi se i Herceg Novi ili Tivat. Apartman u Baru je, naprotiv, opcija za obiteljske ljude s djecom. Ovdje, mirno, mirno, tiho - atmosfera je udobna i ugodna. Turisti ne oduzimaju grad pažnje, međutim, ovdje ima nekoliko, bučnih diskota, izlasci i izleti na plaže su udobni, zrak je čist, hrana je prirodna, svježa i ukusna je divna. Ukratko, ako imunitet zaostaje, kupite stan u Baru - i za šest mjeseci vitalnost će vas iznenaditi.

Cijene ovdje su relativno niske, što daje gradu prednost nad turističkim područjima.

Plaže su čiste i besplatne, pravi prostori za djecu, koji se ponekad ne mogu okrenuti, recimo, na budvanskim neispunjenim obrubima. U blizini grada možete se sunčati na pijesku, kao i na čistim sitnim šljunkom.

Također, rezidencijalna površina ovdje nije prožeta kolovozom - to utječe na mnoge živopisne crnogorske gradove.

Općenito, stan u Baru je najbolji izbor za imigrante s djecom. S ukupno patrijarhata i tišini nalazi se zabavni park, dječje trgovine i najam električnih vozila. I što još djeca trebaju za sreću?

Želite li ugodnu prilagodbu? Izaberite jednostavan, dobrodušan, tih i vrlo lijep bar. Vaša djeca (posebno one male) će vam zahvaliti za ovaj izbor mnogo puta.

Cijene nekretnina u Crnoj Gori također variraju ovisno o odabranoj turističkoj regiji. Apartman u Baru na ovim kriterijima neće oštetiti proračun. A ovdje je vrlo lijepa - grad je drevni i, u najboljim tradicijama Crne Gore, savršeno sačuvan.

Ukratko, nedostatak Bar može se smatrati samo nepostojanjem živahnog kretanja i nedostatkom velikog izbora stvari u trgovinama. Ali ako se trudite za opuštanje, udobnost i zdrav stil života - ovaj je grad idealan za vas.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: