učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Kuća u Kotoru: Crna Gora pokušati ukusu

Crna Gora - to je mjesto da a priori ne može biti ružan ili izraza. Bez obzira na njezin kutak vam se dogoditi da se, dojam će uvijek biti svijetle i svaki put novi.

Ako ste bili na odmoru u tim mjestima, a nikad ne iznajmljuje kuću u Kotoru, odmah ispraviti taj propust: nakon svega, nisi dodirnuo srce zemlje, a ne umočen u svom čarobnom atmosferom u potpunosti, osim ako san na obali Boke.

Da, za vrijeme turističke sezone tradicionalno bučan. Drevni lukovi Starog grada, a ulice koje užurbano hodaju mačka i hranili golubove u ljeto najavio zvukove suvremene glazbe i povike turista, ali nakon udobnoj kući koja se može uz kuću, a malo dalje od uvale: doći do azurno zaljev - ima samo nekoliko desetaka ili čak samo minuta od bilo gdje u gradu.

Klima je nevjerojatno korisno - samo zamisliti, jer je uvala okružena gusto pošumljenim obroncima planina, a najveća koncentracija mora rudarstva koktel kisika daje život dobiva u pluća svaki dan, svake minute.

Čak i na vlastitoj kući u Kotoru - ulomak skladan krajolik. Ugodan zgrada protiv svijetle plavo nebo, tirkizno more i strme padine poput kulise za bilo fantazija filmova.

Ako se kuća nalazi u Kotoru (za najam u privatnom sektoru postoji mogućnost proračun i najveću dobit, kao u cijeloj Crnoj Gori) imaju nekog razloga niste zadovoljni, možete lako pokupiti ovdje u hotelskoj sobi. Međutim, u sezoni, učinit će to teško za isti dan, tako da je bolje da se rezervirati smještaj u Crnoj Gori unaprijed.

Popularni apartmana koji su jako vole da se mještani - dijelite s 3 ili 4 obitelji ukupne površine gost, s kuhinjom može biti samostalna. Apartmani u Crnoj Gori, unatoč rastućoj popularnosti privatnom sektoru, u svakom slučaju, biti jeftiniji od hotela ili hotel, a ti si neovisan od rasporeda i raspored opskrbe. Iako, ako se iznajmljuje kuću u Kotoru, od vas će biti sretni da daju i uslugu pospremanja i hranu u obliku u kojem se osjećate prihvatljivo.

Čak i ako koristite kuću u kojoj je samo za noćenje, nacionalna kuhinja Crne Gore neće vas razočarati. U svakom slučaju, jednostavan, ali iznenađujuće ukusna, hranjiva i prirodna hrana u restoranima i kafićima će biti dostojan hranjeni tijekom razgledavanja. Oni su toliko da vremena i truda je potrebno puno.

Ukratko, najam nekretnina u Crnoj Gori - postupak koji će se samo dodati na vaš ugodan doživljaj, pa čak i imaju misli o pokretu. Vrlo mnogi Rusi posjetio zemlju 3-4 puta, početi pripremati dokumentaciju za odobrenje boravka u Crnoj Gori. I nitko o tome nije požalio.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: