učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.







Crna Gora zagovara obvezno cijepljenje djece

Crna Gora je samo 10 prisilne cijepljenja: tuberkuloza, hepatitis B, Difterija, tetanus, pertusis, polio, ospice, rubeola, i zaušnjake. Roditelji djece, u pravilu, ne odoljeti liječnika, i rado bi se omogućilo da se stavi cijepljenje, vjerujući im je potrebno.

Međutim, s dolaskom prebivalištu skupa ruskog govornog građana, slučajevi zatajenja cijepiti istaknutu ulogu - u trenutku razina cijepljenja u Crnoj Gori je oko 92% u Hrvatskoj - 95%, dok je u Srbiji 89,2% od svega - to je ovdje objašnjeno donesen u Beograd prosvjeduje protiv zakona o obveznim cijepljenja. Roditelji vjeruju da bi to trebalo biti dobrovoljno vježbe, kao što je uobičajeno u Europi. Takvo odbijanje uzrokovana drugu činjenicu. Da je u Srbiji svaka 68 djece ima autizam kao posljedica nuspojave iz cjepiva.

U Crnoj Gori je situacija mnogo bolja, međutim, obvezno pravo cijepljenje je prošao, au slučaju neplaćanja, roditelji prijete izricati kazne ako se ne dokaže da su cjepiva kontraindicirana zbog zdravstvenih razloga. Ona također zahtijeva obvezno potvrdu o cijepljenju isporučenih na polaska u školu, što znatno povećava postotak djece cijepljene.


#BogovVladimir




Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: