učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Vrmac: sklad samog života

Svi Crna Gora - žive slike, mali projekcija raj na zemlji. Što se tiče poluotoka Vrmac, to je samo koncentracija svih prednosti prirode u sićušnu zemljišta.

Tko voli Vrmac?

- oni koji traže odmor i opuštanje, daleko od gradske vreve i naselja
- sljedbenici planinarenje
- amaterski fotograf la mrtve prirode
- za one koji trebaju rehabilitaciju ili jednostavno jačanje imunološkog sustava
- poznavatelji fino crnogorice moru okusa i svježi zrak

Vrmac - to je biljni i životinjski svijet. Ovdje nema ništa od grada - iznenađujuće udobna atmofsera sitnih sela i farme, koji se utapa u gustiš, privlači goste iz svih krajeva svijeta. Paučina zaštićene staze, koja zapliće ovaj tajanstveni kutak Crne Gore, s vremena na vrijeme dovodi putnike u ruševinama antičke tvrđave, starih samostana i hramova.

Ali Vrmac ne samo da se liječi od depresije i ispere sa soul iscrpljujućih učinaka urbanog tempa života. Ovdje je vrlo uspješno ukloniti respiratorne bolesti i stanja u poznatom lječilištu Vrmac vrlo moderno. Uz korist i zadovoljstvo što ste dobili osloboditi od astme, bronhitisa, upale krajnika i drugih bolesti, ako posvećen tome još najmanje jednu sezonu. To doprinosi ovom životvornim zrak proizveden uz more, planine i posebne vrste bora koji raste ovdje u velikim količinama. Samo se usredotočite na oporavak i uživati ​​u prekrasnom klime, razmatranje svetih mjesta i prirode za vrijeme šetnje, udobnim uvjetima mirovinsko i ukusna jela, a vaše tijelo će apsorbirati ljekovite sokove Crne Gore.

Lijepo je stvar za turiste koji se odluče duže rute, je obilje malih restorana s tradicionalnim jelima koja će pomoći pomladiti i dati inspiraciju umorne putnike.

Među vjerskim hodočasnika je vrlo popularan Crkva Svetog Petra (Bogdashichi), koja je sagrađena u XIX stoljeću.

Ukratko, Vrmac - kutak netaknute prirode, koja je u stanju liječiti i duhovne i fizičke bolesti. Liječenje u Crnoj Gori kao takva - to je gotovo tretirana u Alpama, što je slučaj kada se jeftinije ne znači lošije. Da, Crna Gora - nije najbogatija zemlja na svijetu, a uslugu ovdje ne može biti pozvan u modi, ali veliki estetski užitak možete dobiti zajamčena.

Usput, najam nekretnina u Crnoj Gori je i dalje prioritet među turistima. Privatni sektor (apartmani u Crnoj Gori, stanova, itd) odabire najviše turista već duže vrijeme.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: