učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora lijepog - 4

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. Sljedeći podzaderzhalsya turisti dolaze okrugli vrijeme i pretvorio se u jesenskom modu. S druge strane, u Moskvi je prvi snijeg pao, tako da turisti ne žure natrag i razumijevanje i podršku.


Omiljena Crne Gore 7. listopada obilježen Dan oružanih snaga. Tako je u 1850., od kojih je devet posto žena, čestitke na Vašem profesionalnom odmor!
Izložbeni centar Auto Show otvoren je u Budvi. S obzirom na broj Ferrari, Maserati, Porsche i drugi premium automobila na cesti favorit Crne Gore, nužan i zahtijevao. Logički i vrijeme, sezona je prošla, dobio neki novac za kupnju novog vjernog konja. Radujemo se uzbudljive inovacije automobilske industrije u velikoj zemlji.
Nemam vremena za otvaranje izložbe u istoj večeri u susjedstvu spaljena praznu sezonski restoran. Ili nije mogla podnijeti intenzitet emocija na zaslonu, ili kao nepotrebno. Nadajmo se da je restoran bio osiguran.
Zbog kiše povećan broj nesreća. Prijatelji, budite oprezni, molim vas, nemojte razbiti ograničenje brzine, pogotovo jer kasno bilo je izuzetno teško u voljenom Crne Gore.
U međuvremenu, u Bariju borio protiv krivotvorenih proizvoda. U nazočnosti predstavnika tvrtki koje su bile podvrgnute intelektualnog piratstva, uništeno oko 10.000 jedinica zaplijenila carina Crne Gore.
Prosvjed oporbe, tjedan prolazi u Podgorici je došao do kraja sezone nakon karotidne Budvi. 8. ulica na Mediteranskoy male demonstracije održan je u okviru neslaganja s tečaja i metodama sadašnje vlade. Demonstracije su mirno.
Istu večer, 8. listopada donio pobjedu u utakmici kvalifikacijskog kruga Europskog prvenstva Srbije reprezentacije nad tim u Albaniji, koji je naučio odmah, čak i one stanovnike omiljeni Crne Gore koji ne gledaju nogomet, zahvaljujući brojnim improviziranom pozdrava. Čestitamo i želimo se timu pobjeda nad Crnom Gorom, Austrije!
Trenutni vikenda obećava da će biti zasićena. U petak ćemo imati tradicionalni karaoke u Budvi u Gradskoj kavani, u subotu u istom gradu na Admiral najmanje tradicionalna mafija igre, ali to nije važno. Ovaj vikend najavio G-party Žene Crnu Goru. Najgore pola sve.me portal izdanje samo u slučaju proglašenja ljubavi prema svim ženama koje žive u svojoj voljenoj Crnoj Gori i želi dobar odmor. Kao što je dobro, u okviru skladu s propisima o sigurnosti, savjetuje ljude da se pripreme darove i aspirin. Nadajmo se da će preživjeti ovaj događaj, bez osnovnih udaraca. Cure, mi ti se klanjamo!
Vremenska zahtijeva posebnu njegu, a ne samo na cesti, ali i na to treba u tih naprava dana kao običan kišobran. Ne zaboravite kišobrane s posjetima kafića i trgovina, prema prognozi, oni će i opet doći u ruci u narednih tjedan dana. Sve što je vrijeme setuyuschim ponudi imati na umu da u Moskvi snijeg i minus.

Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev.




#SergeySychev



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: