učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Kupnju nekretnina u Crnoj Gori: privitak koji ne razočarava

Što očekujemo od kupnje nekretnina u inozemstvu? Bilo povoljni uvjeti za postojanje (ako smo se kretati), ili njegova učinkovitost sa stajališta poslovanja (ako kupite kućište za komercijalne svrhe). Zašto mnogi naši zemljaci usudio kupiti kuću u Crnoj Gori, brže i lakše nego u drugim zemljama? Odgovor na površini: to je lijep, udoban, jeftino i optimalan u smislu papirologije.

Mnogi Rusi su se odlučili za Crnu Goru kao zemlju za odobrenje stalnog boravka, a, sudeći po recenzijama, apsolutno ne požaliti. Jednako popularna s poslovnim preseljenja u Crnoj Gori, kao i osnovu njihovog vlastitog poslovanja već u zemlji. U pravilu, najam u Crnoj Gori, kao neka vrsta trgovine privlači poduzetnike diljem svijeta, jer zemlja ima jaku turističku orijentaciju. No, ovdje je moguće da se uključe u bilo koju tvrtku koja vam se sviđa. Kupiti kuću u Crnoj Gori - veliki početak, ako planirate brz i efikasan razvoj, jer je poremećen najam nije baš isplativo.

No, posao, naravno, mora biti siguran, dakle, sekundarnom nekretnina u Crnoj Gori, koja je ponuđena od strane privatne osobe - nije najbolji izbor. Ako ste se odlučili kupiti kuću u Crnoj Gori i jasno definirati svoju svrhu (za sebe ili zakup) i tip (kuća, vila, apartmanu ili hotelu), u potrazi za agencije za nekretnine. Optimalno odabir tvrtke na preporukama, jer na lokalnom tržištu nekretnina, previše nudi.

Ipak, nakon svega, možete unijeti Crnu Goru bez vize, a živjeti ovdje bez da je to moguće, koristeći sustav tzv vizarana (ostavljajući u blizini u inozemstvu zemljama poput Hrvatske ili Bosne jednom svaka tri mjeseca). Obično, ako kupite kuću u Crnoj Gori, iz bilo kojeg razloga, neugodno, Rusi izabrati takvu opciju kao gradnje na otkupljenih područja.

Kupiti stan u Crnoj Gori - mogućnost više brzo i jednostavno. Evo, ova imovina vrijedi vrlo malo, s modernim dekor, ergonomski opreme, sve komunikacije s i pogled na more su zajamčena. Međutim, ako ne ide da se presele ipak, kupiti kuću u Crnoj Gori može biti privremeno za iznajmljivanje ili prodaju, što je sada najprofitabilnija, jer metara postaje sve skuplje svake godine (sada kvadrat košta 2500 $).

Lokalni Realtors nude niz sljedećih usluga:

- Procjena stambenog tržišta u Crnoj Gori
- izbor opcija da odgovaraju vašim potrebama

- obavljanje poslova (tako da možete sigurno i sigurno kupiti kuću u Crnoj Gori)

- registracija potrebne dokumentacije

- provjeriti povijest stambenog inventara (ako je to sekundarna nekretnina)

- kontrola objekta postupcima transfera svojstvo

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: