učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Kanjoni Crne Gore, za one koji ne vole ležati na plaži

Tko nije pjevao odu očaravajući istočnog Jadrana, a sve priče obično se izvoditi u plažama. Odmor u Crnoj Gori s djecom, naravno, sugerira jeftin i udoban odmor u Crnoj Gori, u prekrasnom moru, svilenkasta pijesak i izvrsnu kvalitetu hrane. Ljubitelji zabave, noćni život i tzv dvizhuhi cijeniti Budve i Herceg Novog, ali postoji u Crnoj Gori i uglovi za ljubitelje zdravog i aktivnog načina života. Dakle, kanjoni Crne Gore - to je zabava za krajnosti, iako ponekad je teško zamisliti da je takva tišina i patrijarhalna zemlja može osigurati ovu vrstu zadovoljstva. A, ipak, u planinama obiluju uvjete golicati živce. Dobiti barem skijališta Žabljaku i Kolašinu, na mjestu za paragliding na Durmitor i, naravno, rafting na Tari.

Međutim, kanjoni Crne Gore ne obvezuje rafting - samo cijeniti ljepote krajolika i hvatanje božansku prirodu fotografijama mogu biti ljudi koji su daleko od sporta. Pješačenje je ne manje popularan od ekstremnih sportova.

Čim se zadubiti u srce Crne Gore, šume postaju deblji, hladnjak planinski zrak - svježe i hladno. Prije nego što raširena planinske doline, duboki ponori osvojena, Buka veličanstvena vodopada - prirodna blaga Crne Gore nezamisliv i teško je opisati.

Crna Gora kanjoni procvatu diljem svijeta - dubina može doseći i do 1300 metara. Za posjet najambiciozniji od njih, morate ići u suprotnom smjeru od mora, pokraj poznatog Skadarskom jezeru (vidi njegova zrcalna poput površine je apsolutno potrebno). Tara Kanjon - drugi po veličini kanjon na svijetu, ne manje slikovite kanjoni Pive i Morače.

Rafting na Tari - je možda jedan od najvažnijih uzroka ekstremne interesa za Crnu Goru, iako poseban turbulencija rijeka je različit. Drugi zanimljivi kanjoni u Crnoj Gori, a, među ljubiteljima ljepote. Da biste dobili na kanjon Tare, kako bi se bolje usredotočiti na Pljevljima i Žabljaku. Također nedaleko od tog mjesta nalazi se mali gradić Mojkovcu. Postoji toliko mnogo atrakcija koje tjedno na njihovoj inspekciji jednostavno nije dovoljno. Ako nemate puno vremena, svakako posjetite mosta Dzhurdzhevicha - jedan od najviših u Europi, šetnja na rezervi Durmitor, provjerite lokalne svetišta.

Morača kanjon može vidjeti s prozora vlaka Bar-Beograd. Sama po sebi, pruga je vrlo zanimljivo - to prolazi kroz duboke jaruge i mostova preko planinskih provalija. Bliže kanjona gradu Kolašinu, povoljno doći ovamo iz Podgorice. Obratite pozornost na prekrasnim nacionalnim parkovima Bjelasica i Biogradska jezero, posjetiti drevni manastir Morača.

Crna Gora lijepe kanjoni da skinu netaknutoj prirodi rijeke je sasvim prirodno, kao da želi reći da postoje stvari koje su izvan vremena i civilizacije. Osjetit ćete buku vjetra i buku drevni div starim stablima. Zaboravite to je nemoguće. A među izvorima, slapova i planinskih vrhova visokih drevnih samostana i hramova.

Budite sigurni da raspored putovanje u tajanstveni nevidljivog i kanjon Zrmanje od Pive rijeke.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: