učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Crna Gora lijepog - 5

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. Prvi dan u tjednu na kraju zadovoljan sunčano jutro. Iskreno, kako bi i dalje nije lijepo probuditi se na kiši. A koliko je lakše.


Trenutni vikend stvarno ne popušta vijesti. Crna Gora nogometna reprezentacija izgubila protiv Austrije u kući utakmici u Podgorici, a na kraju se rastali s nadom do završnu fazu Europskog prvenstva, čime se osigurava tiho i mirno noći zemlje.
U međuvremenu, naši zemljaci koji žive u kipuću omiljeni Crnu Goru. Tradicionalni karaoke večeri petkom u Caffe City dodaje poker na Admiral, tako da se sada za vikend u Budvi početi u šest u večernjim satima u petak. Igra je održan u toploj prijateljskoj atmosferi, bilo je dvije pune stolove, jedan za pušače i jedna za suzdržana. Obožavatelji također nije ostao prolaznike i brzo se organizirali u igri Vjerujem - ne vjerujem
U subotu je održan najmanje tradicionalna igra mafija i glavni događaj ove jeseni - G Paty. Ni jaka kiša, niti uragan nije mogao zaustaviti ga sigurno sudbonosni događaj. Naše djevojke pokazale još jednom da ako žena želi nešto, svakako bi trebao dati njom, ili ona će doći i oduzeti, kao što bi rekao karakter čovjeka od Boulevard des Capucines. Stranka je održan iza zatvorenih vrata, tako da urednici nemaju podatke o svom napretku. Bez vidljivih oštećenja u Bečićima i okolnim područjima upućuje na to da je u općem sve ode mirno i pozitivno. S druge strane, odluke donesene na događaj i njihove posljedice mogu biti tako globalno da neće biti vidljivi odmah. Veliki, kao što znate, to se vidi iz daljine.
Protesti u Podgorici i dalje pokrenuti njen tečaj, jedan od glavnih je poziv za oporba ujediniti u jednu koaliciju. Prosvjed organizatorima - Demokratska Front za komunalne policije kažnjen 530 eura zato što nije demontirati pozornicu i šator kamp, ​​ali na silu riješiti stvar dok on ne dođe.
Američki veleposlanik predstavio crnogorski mornara motorni čamac s opremom za ukupno razminiranje košta 280 tisuća dolara. Ne premostiti Moskvi Podgoricu, naravno, ali to je i potrebno, jer je na dnu Boki Kotorskoj se odmara mnogo neeksplodiranih mina i granata.
Ponedjeljak neće usporiti zabavu sjaj i spremni za večer su dva događaja. U 18:00 sati počinje meč u pretkolu Europskog prvenstva između Rusije i Crne Gore, te u 21:00 bit će koncert Borisa Grebenshchikov na zidinama starog grada Budve. Želimo Vam pobjeda sportske fanove i ljubitelje BG radosti.
A vrijeme. Vrijeme prestao šapće zavjerenički kradu, ali piti i prebacio na poziv ukrasti, ali izaći na terasu i Kafanov piti kavu Šteta je da ova pozitivna promjena u kratkom vremenu, od srijede je obećao opet kiše. Međutim, kako kažu stanovnici dragi Crne Gore, i ona će preživjeti.

Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev.




#SergeySychev



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.