učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Britanci se vraćaju na tržište nekretnina u Crnoj Gori

Prva polovica 2015. godine obilježio je povratak britanskog kapitala na tržištu nekretnina Crne Gore.

Smatra se da je britanski kupci čine trend rasta tržišta nekretnina u svijetu.

Prema san Estates Crne Gore analitičara, jedan od lidera na tržištu nekretnina Crne Gore, član međunarodne nekretnina mreže Savillsove, britanski investitori ponovno počeli ulagati u crnogorskoj nekretnina. Prije svega, na području Boke.

Stručnjaci ovaj atribut na pad cijena nekretnina u cjelini i poboljšanje investicijske klime u Crnoj Gori. Kada uspoređujete objekte u Kotoru sa sličnim Dubrovnik ispostavilo da je cijena koja je niža za više od 60%. To postaje zanimljivo za investitore iz zapadne i sjeverne Europe.

Također, u društvu san Estates Crne Gore navodi da je tržište nekretnina u Crnoj Gori mogu se podijeliti u dvije vrste: standard i luksuznih stanova. Za nekretnine projekti uključuju: Porto Montenegro, Luštica Bay i Dukley vrtovi. Ovi projekti su najviše pogođeni padom ruske rublje.

U tom takozvanom standardnom tržištu počeo oživjeti nekretnina, prvenstveno zbog planirani u narednih 5 godina zlatnog trokuta rasta.

Pod zlatni trokut odnosi na ogromnim ulaganjima u tri grada: Kotor, Tivat i Herceg Novi. Prema preliminarnim procjenama, u narednim godinama u zajedničkim projektima Boka će uložiti oko 2,4 milijardi eura za razvoj infrastrukture.



#Prutkov

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: