učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.



Stambeni i hipotekarni krediti crnogorskih banaka

Što se tiče gostiju iz Rusije, Crne Gore, bez hipoteka ili stambenih kredita - banke malo, malo stambenog financiranja projekata i posebno za strance nemaju ništa. Međutim, informacije će biti korisne, barem za usporedbu.


Hipotekarne banke kaže da je najlakši i najbrži način da se riješi problem stanovanja, ali samo za građane Crne Gore. Nema posebnih maksimalni iznos kredita, kamatna stopa je fiksna i iznosi 7,49% godišnje i dospijeva do 180 mjeseci.


NLB Montenegrobanka nudi priliku da uzmu kredit za 240 mjeseci na 6-8%. I također je hipoteka, također, pod istim tempom, za do 120 mjeseci, uz fiksnu kamatnu stopu, ili 180 mjeseci, uz promjenjivu kamatnu stopu. Hipotekarni krediti mogu se koristiti kao ulaganje u širenje poslovanja i tako dalje.


Crnogorska komercijalna banka nudi hipotekarni krediti koji su, sa zvukom meditacije, može iskoristiti za stranca ako ima registriranu tvrtku. Da biste to učinili, morate imati račun u banci, morat ćete osigurati financijsku informaciju o potencijalnom dužnika poslovanja i ukazati na potrebnu količinu. U tom slučaju, hipoteka se može koristiti ne samo za kupnju nekretnina.


Erste banka nudi nekoliko opcija za rješavanje problema stanovanja u dug. A to je možda jedina banka koja nudi izravan nekretnina kreditni program za strance - po stopi od 8,50% u odnosu na iznos od 10 tisuća eura do 400 tisuća eura ... Dospijeće do 240 mjeseci, jednokratno plaćanje kada se napravi kredit od 1% od nabavne cijene.


Među ostalim užicima nedostupnim za ne-građane - stambenih kredita na 7,22% s dospijećem do 360 mjeseci, uz uvođenje 10% od iznosa kupnje i hipoteka, za po stopi od 12,35% za razdoblje od 3 do 240 mjeseci uz plaćanje od 1,7%.
Crnogorske banke ne upuštati razne bankovne kredite, a oni koji su se zvati tipično. Možda činjenica da je pauza u metodama stjecanja nekretnina, razumljiva i Crnogoraca i posjetitelja. Ako se program radi, što kompliciraju neke banke * ... Vjerojatno, s vremenom, bliže EU, penetracija banaka u stambenom sektoru proširiti i produbiti.



* Bilo bi zanimljivo da netko od ne-građane Crne Gore koji su uspješno uzeti kredit ili hipoteku ovdje, podijelio svoje iskustvo.

Eugene Novozhilov

#EvgenyNovozhilov

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: