učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

  Crna Gora u listopadu: Žetva za blagdane

Ljetna sezona završava, a to će činiti. život mora stajati na mjestu do sljedećeg proljeća. Međutim, to se ne događa. Crna Gora u listopadu - niz kulturnih događanja, živopisan, zasićenih i izvanredne. Ovaj filmski festivali i jedriličarske regate i državne praznike. Crna Gora je u listopadu i troši relativno nove aktivnosti - na primjer, rezimirajući rezultate Instagram-foto natječaja.

Također Crna Gora u listopadu - to je puno zabave pod krovom. Crna Gora hoteli nude spa i masaža programa (često, ova usluga je uključena u jesen ture u Crnoj Gori), otvorene dvorane i diskontiraju sportske programe, postati platforma za društvene igre i kulturnih tematske večeri.

I Crna Gora u listopadu - to, naravno, Noć vještica, izuzetno svijetao i spektakularan show, ovdje održavaju s posebnim razmjerima.

Crna Gora u jesen 2015. godine - to je i novi međunarodni filmski festival fantastike žanr (Montifff), koji je tek nedavno održan u Tivtu. Najvjerojatnije, sada Crna Gora u listopadu će obilježiti događaj.

Yacht Club nastavlja morskih natjecanja u veslanju i jedrenju.

Halloween u školama će biti natjecanje u rezbarenje bundeve među učenicima, najbolji radovi će ići u dobrotvorne svrhe sajmu. Petak, 30. listopada, obećava da će biti sadržajan i zabava za djecu i odrasle. Restorani će biti poslužen neobične jela bundeva, kuhani najboljih obrtnika Crne Gore. Prodaja ove delicije su također provodi dobrotvorne svrhe.

Ukratko, Crne Gore, u listopadu - to je super. Sezona još nije gotova, iako je zrak postaje hladniji, a more nije toplo. Nekretnine za najam u Crnoj Gori (privatni sektor), hoteli i restorani postaju jeftiniji, popusti za masovne zabavne manifestacije, kao i za nezamislive ljepote jesenskog crnogorske prirode razgovarati o tome i nije previše. Ukratko, ako nisu kao obvezni na odmor na plaži, a želite vidjeti znamenitosti Crne Gore u mirnom okruženju, a vaša djeca neće ići u školu, izaberite odmor u Crnoj Gori u jesen.

Najam kuću u Crnoj Gori (iako popularni apartmani u Crnoj Gori), uzeti rent prednost auto iz sezone lakše i ekonomičnije. Ne brinite ako ne rade na određenom ljetni odmor - Crna Gora je lako ispuniti taj nesretni jaz, dajući vam puno ugodnih osjećaja.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.