učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

  Crna Gora u listopadu: Žetva za blagdane

Ljetna sezona završava, a to će činiti. život mora stajati na mjestu do sljedećeg proljeća. Međutim, to se ne događa. Crna Gora u listopadu - niz kulturnih događanja, živopisan, zasićenih i izvanredne. Ovaj filmski festivali i jedriličarske regate i državne praznike. Crna Gora je u listopadu i troši relativno nove aktivnosti - na primjer, rezimirajući rezultate Instagram-foto natječaja.

Također Crna Gora u listopadu - to je puno zabave pod krovom. Crna Gora hoteli nude spa i masaža programa (često, ova usluga je uključena u jesen ture u Crnoj Gori), otvorene dvorane i diskontiraju sportske programe, postati platforma za društvene igre i kulturnih tematske večeri.

I Crna Gora u listopadu - to, naravno, Noć vještica, izuzetno svijetao i spektakularan show, ovdje održavaju s posebnim razmjerima.

Crna Gora u jesen 2015. godine - to je i novi međunarodni filmski festival fantastike žanr (Montifff), koji je tek nedavno održan u Tivtu. Najvjerojatnije, sada Crna Gora u listopadu će obilježiti događaj.

Yacht Club nastavlja morskih natjecanja u veslanju i jedrenju.

Halloween u školama će biti natjecanje u rezbarenje bundeve među učenicima, najbolji radovi će ići u dobrotvorne svrhe sajmu. Petak, 30. listopada, obećava da će biti sadržajan i zabava za djecu i odrasle. Restorani će biti poslužen neobične jela bundeva, kuhani najboljih obrtnika Crne Gore. Prodaja ove delicije su također provodi dobrotvorne svrhe.

Ukratko, Crne Gore, u listopadu - to je super. Sezona još nije gotova, iako je zrak postaje hladniji, a more nije toplo. Nekretnine za najam u Crnoj Gori (privatni sektor), hoteli i restorani postaju jeftiniji, popusti za masovne zabavne manifestacije, kao i za nezamislive ljepote jesenskog crnogorske prirode razgovarati o tome i nije previše. Ukratko, ako nisu kao obvezni na odmor na plaži, a želite vidjeti znamenitosti Crne Gore u mirnom okruženju, a vaša djeca neće ići u školu, izaberite odmor u Crnoj Gori u jesen.

Najam kuću u Crnoj Gori (iako popularni apartmani u Crnoj Gori), uzeti rent prednost auto iz sezone lakše i ekonomičnije. Ne brinite ako ne rade na određenom ljetni odmor - Crna Gora je lako ispuniti taj nesretni jaz, dajući vam puno ugodnih osjećaja.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: