učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Jeftini hoteli u Crnoj Gori: ostalo nije na štetu proračuna

Crna Gora hoteli su različite. Budite ovdje kao kraljevi i običnih ljudi, tako da je usluga prikazani za svaki ukus. Općenito, elitističko - nije glavna prednost ovog lijepog, mirnog i dobrodošlice zemlji, ali i luksuzni servis je tu.

No, sunce je sve jedno, more jedno, pješčane i šljunčane plaže - su jednako dobri. Odmor u Crnoj Gori je lijepo u svakom slučaju, i ostati u Crnoj Gori s djecom - i na najbolji izbor. Bebe ne briga gdje spavati i jesti, oni su važni - za kupanje i sunčanje, tako da sigurno može odabrati proračun hoteli u Crnoj Gori, pogotovo jer mogućnosti low-cost u ovoj zemlji to je kvaliteta i udoban.

Ako vam se sviđa prirodne pješčane plaže - biti vođena od strane hotela Crne Gore, koji se nalazi u južnom dijelu. Konkretno, optimalan Ulcinj - pristupi vode je ravna, a može uzeti utočište u hladu. Na području dugom 13 km Velika Plaža stoji tri zvjezdice hotelski kompleks Velika Plaza. Hotel je opremljen sa svime što je potrebno, možete odabrati i apartmane i pojedinačne bungalove, igrati na igralištu, posjetite noćni život. More je samo 250 metara i pijesak na plaži je iznenađujuće blag, vulkanskog porijekla.

Bečići plaža (u blizini Budve) smatra luchshimsredi europske plaže. Istoimeni hotelski kompleks od 5 zgrada je vrlo popularan za turiste koji su navikli na odmor u velikim obiteljima. U Bečićima ima sve za ugodan boravak, uključujući i infrastrukturu za aktivne sportove, a njegov zlatni pijesak - to je legenda među turistima iz cijelog svijeta.

Prioriteti proračun odmor? Pripazi Crne Gore Hoteli u blizini Slovenske plaže. Ovdje su neke jeftinije nego na drugim mjestima, jer do nedavno, šljunčane plaže smatraju lošije kvalitete nego pijesak. A sama plaža je mala - samo oko 1,5 km.

Općenito, većina pristupačne hoteli u Crnoj Gori - tzv turistička mjesta, koja Monterenegro težine. Također je značajno jeftiniji Crna hoteli s početka jeseni - ako vaša djeca ne idu u školu, možete odabrati odmor u Crnoj Gori u ovom trenutku. Tu je još uvijek toplo, to je moguće plivati, voda je jasan, a plaže nisu toliko puni. Smještaj u Crnoj Gori u ovom trenutku postaje relativno jeftino previše. Ukratko, sve prednosti vrhuncu sezone.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: