učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Banka doveo oca u samoubojstvo - kaže žrtvina kćer

Esad Muminovich (Esad Muminović) umro 9. listopada, kada je detonirao eksplozivnu napravu u uredu Aleksandr Bošković (Aleksandr Bošković). Incident se dogodio oko 11:00 sati u Podgorici. Nitko od zaposlenika u uredu nije trpio.

Jasmina Muminovich (Jasmina Muminović), žrtvin kći će privesti pravdi one koji su, prema njenom mišljenju, kriv za smrt svog oca, koji je, smatra ona, doveo ga na samoubojstvo - banke Hypo Alpe-Adria banke i tvrtke Heta Rezolucija imovine. Jasmina kaže da je u posljednjih nekoliko godina predstavnici banke stalno vršio pritisak na svog oca, a dužni potpisati ugovor s izmijenjenim uvjetima zajam usluga. Unatoč činjenici da je otac Yasmina plati banci 27.000. Eura za zajam u iznosu od 30 tisuća kuna. Eura, banke dužan platiti, uz plaćeni 27 tisuća. EUR., Još 41.000. Eura.

Odvjetnik Centra za zaštitu prava potrošača Dragomir Chalasan (Dragomir Calasan) smatra da je krivac je banka Hypo Alpe-Adria banka i tvrtka Heta imovinom Rezolucija. On je rekao da je nedavno poslao pismo generalni direktor tvrtke, rekao je da su sve radnje na kredit je dano u skladu sa zakonom, ali je dobio negativan odgovor.

Natrag u ožujku ove godine, Centar za zaštitu potrošača podnio je tužbu protiv banke na temelju zahtjeva kupaca. Veliki broj kupaca pojavila u neugodnu situaciju, zbog složenosti u otplati kredita koje su uzeli u 2007. i 2008. godini. Kupci izvadio kredita u banci u valuti (euro) kako bi se pretvoriti u švicarskom franku. Tada je švicarski franak oštro i snažno skočio, ispostavilo se da je čak 80%, u usporedbi s razdobljem kad su uzeli kredite. Situacija se komplicira činjenica da je povratak je uzeo kredite u eurima i mjenice banka svojim klijentima dugova u švicarskim francima.

Centar za zaštitu potrošača, rekao je da je banka mami oglašavanja klijentima, fokusirajući se na jednostavan kreditnim uvjetima usluge koje kupci smatraju atraktivnim i u ovoj situaciji su preuzete vrlo teške odgovornosti. Centar je također rekao da je banka dala kupaca netočne informacije njih zavodi, staviti klijentima u bezizlaznoj situaciji - i na kraju, ljudi su bili u stanju vratiti svoje kredite na tako visokim kamatnim stopama.

#EvaPatti

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: