učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Zlatibor restoran Budva

Naš tim restorana kritičara nastavio marširati na crnogorskoj restoranima studiranje, otkrivajući, analize, vrednovanja, a ponekad i uživanje. Ovaj tjedan, žrtva našeg nadzora pao restoran Zlatibor.


Oh, Zlatibor! Koliko sjećanja povezana s vama, koliko emocionalnih trenutaka, čuva uspomenu na naše sunarodnjake o imovini. Gotovo godinu dana od tjednih karaoke večeri, gotovo polovica igre 60 sekundi, ima nešto zapamtiti i teško pisati. Svejedno, mnogi od naših čitatelja u srce svoje živote Zlatibor.

[Karta lat = 42.291028 NI = 18.846743 visina = 200 zoom = 13]

Međutim, naš tim, na čelu sa željom da profesionalizma i ljubavi prema istini, odlučno odbacuju emocije i sjećanja. Mi smo pokušali pristupiti proučavanju restorana s čistim lice.

Zlatibor restoran u Budvi nalazi se u Velom grožđa. Značajke 150 sjedećih mjesta, od kojih 70 su u dvije sobe unutar i ostatka na veliku natkrivenu verandu ispred zgrade i restorana vrt. Njegova parking u restoranu tamo, tu je pred mali otok, koji može primiti nekoliko automobila.


Restoran uređen jednostavno, ali lijepo i ugodno. Drveni ukrasni elementi i zelene površine na verandi da imaju ugodan boravak.

Usluga u restoranu je sasvim na razini, brzina prosjeka za Crnu Goru, konobara shvatiti u ruskom, prije nego što sipati vino u čaše nude za uklanjanje uzorak. Postoji li izbornik na ruskom i vayfay.




Zlatibor, kao i mnoge druge restorana specijaliziran za domaću kuhinju. Na savjet konobara od glavnih jela smo naručili yagnetinu pod sachems i vodio ljubav lokalnih specijaliteta, odresci karadzhorzhievski. Podnošenje običnog, prosječnoj brzini pripreme za lokalne stvarnosti. Odresci je prije svega hvale, to je vrlo nježno i sočno, sac ne osobito impresioniran. Prosjek ukusna, dobro kuhani obrok.



Da sumiramo. Naređeno nam je: 1 grčku salatu, jedan od povrća jelo, 1 yagnetina pod poglavica plemena, jedan odrezak karadzhorzhievski, 1 bocu crnog vina Vranac. Ukupni rezultat je bio 47 eura. Mi smo stavili sljedeće procjene restorana:







Kvaliteta hrane: 4.4
Cijena: 4
Kvaliteta usluga: 4.5
Praktičnost i udobnost: 4.4




S poštovanjem, vaš restoran kritičar Sergej Sychev




#SergeySychev



Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.