učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.





Čovjek traži da mu vlasti plaćaju moralne štete za pogrešno održati u zatvoru 1,5 godina

Crnogorski mediji su izvijestili da je Sabit Bitko Hukich (Sabit Bitko Hukić), dob 57, iz sela Rasovo da u blizini grada Bijelog Polja, kaže da je neopravdano dugo vrijeme provedeno u zatvoru.
On također tvrdi da je počiniti samoubojstvo ako zemlja nije mu nadoknaditi moralnu štetu, jer ono što je bio u zatvoru 18 mjeseci. Čovjek je rekao medijima da je sama i vješala pripremili zajedno lijes, kako on nema osnovnih sredstava za opstanak, a da ne spominjem neke uobičajene ili normalno.
Thabit tvrdi da doživljava pravi test u zatvoru i ne može prevladati glad za slobodom. Kako ga preživjeti, on nije mogao razumjeti. Stoga, kako ne bi umro od gladi u 21. stoljeću, vješala će mu pomoći da se zaustavi mučenje. On kaže da je zahvalan onima koji su mu dati jedan euro, a ne tražeći milostinju.
Sabit je prvi put zatvoren u Golom otoku, gdje je proveo 5 godina, gdje je usavršio zanat vatrogasac. Drugi put u zatvoru, Sabit našla u jednom kafiću je bio napadnut od strane dva dječaka na djevojku, a on se branio. Tijekom samoobranu je nanio teške tjelesne ozljede jednog od napadača. Za to je bio osuđen na 2 godine zatvora u Spuža. Polovica pojam Sabit uređen bijeg, on je organizirao potjeru, i na kraju ga je uhvatio u selu Biševo, u blizini grada Rožaja. Morao sam vidjeti iz preostali rok.

Sljedeće razdoblje 20 godina Thabit primio za koji je ubio taksista u Bijelom Polju, zbog još jedan pokušaj da pobjegne prebačen u zatvor u Nišu, gdje je bio sukob u kojem Sabit udario jednog zatvorenika s metalnom šipkom, a od povreda on je umro. Nakon toga Thabit dodaje razdoblje od jedne godine.
Sabit rekao da je u svojoj 57 godina, proveo je više od polovice njegova života u zatvoru, služio svaki dan za sve njegove će učiniti, je prošao kroz sve poteškoće tamo, a sada ne može preživjeti kao vjerojatno da će preživjeti glad. Ona traži od vlasti da će mu dati naknadu za činjenicu da zbog birokracije koje je proveo u zatvoru nepropisno 1,5 godina, na naknadu nekako može početi da opstane.

#EvaPatti



Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: