učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Online shopping kao alternativa

S obzirom da još uvijek nisam pronašao dućan koji zadovoljava sve moje potrebe vlastite raspon, odlučio sam eksperimentirati i naručiti putem interneta, na sreću, postoje trgovine koje čine isporuku u Crnoj Gori.
Ja sam se zaustavio na njih (prva dva od mojih apsolutni favorit):
Na početku mog popisa, naravno, Asos.
To je britanski multi-brand online trgovine gdje možete pronaći sve najnovije trendove za imputirane iznosa, iz koje ne želite da počine samoubojstvo. Trgovina je kao dobar širok dimenzionalni rešetke pod nestandardnih oblika. Volim „Odabir stilista” i priliku da kupi cijelu sliku. Savjetujem da obratite pozornost na iste marke Asos odjeće (!)
http://www.asos.com/ru/women/?r=1

Sljedeći na mojoj listi je Net-a-porter, odličan engleski dućan s odjeće, obuće i pribora, ali puno skuplje. Međutim, s obzirom na snažnu kolekciju brandova (! 300, a raspoloživost popusti), to je vrijedno toga. online trgovine sučelje koje podsjeća na poklopac časopis, i uključuje ne samo na izbor nove kolekcije, ali i korisne materijale i vijesti iz svijeta mode.
http://www.net-a-porter.com/

Misselfridge. Britanski brand za mlade odjeće za mlade djevojke. Osnovne stvari nedostaju kao neka vrsta rasponu crno-bijeli, previše, ali je idealan za ljubitelje privlačan, svijetlo ženstvenim modelima, s dekorativnim rubom.
http://euro.missselfridge.com/?geoip=home

Victoria Secret, mislim da ovaj dućan odjeće (iako oni imaju dobru liniju kvalitetnih kozmetičkih), posebno ne treba uvod.
https://www.victoriassecret.com/

River Island. Još jedan britanski demokratska mreža mladih jedno-brand trgovine odjeće i pribora za žene i muškarce. Tu su i osnovne i mirno stvari svaki dan, a svijetle sjajne odjeće za stranke. (!) Kvalitete za osnovne stvari su često vrlo niska, iako postoje iznimke.
http://eu.riverisland.com/

I na kraju, mjesto s kozmetici i vitaminima, najbolje od svoje vrste, po mom mišljenju. To nije odjeća, ali puno korisnih i potrebnih stvari za svaku djevojku, tako da nije bilo moguće ignorirati.
http://www.iherb.com/

(!) Pri određivanju, budite oprezni s veličinom svakog trgovina / odjeću marke ima svoju dimenzijsku tablicu.
(!), Ne zaboravite da je svaka tkanina će se ponašati drugačije ne bi biti u zabludi s kvalitetom i / ili stane odjeću, pažljivo pročitajte sastav.

Dok sam izabrao novu stvar, s obzirom na mogućnost da šivati ​​stvari za naručiti, ali nisam došao na broj bodova:
- moj šivaći stroj, što sam otišao u Moskvi
- Ovdje nisam upoznat s dobrim dizajnera
- šivati ​​da bi nije uvijek jeftino
- izbor tkanina i pribor je loša u trgovinama

I tako sam se vratio naručiti novu odjeću preko interneta.

#DariaZorina

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Ovaj je post dostupan na sljedećim jezicima: