učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Crna Gora lijepog - 6

A naš voljeni Crna Gora sve je bilo u redu. Prošli tjedan donio nam jaka kiša, oblačno nebo i posjet glavnog tajnika NATO-a Jens Soltenberga s izaslanstvom. Prije posjeta Soltenberg izjavio je da se Crna Gora da se pridruže savezu, ona treba potporu Društva ulaska i vladavine prava. Tijekom posjeta, glavni tajnik pohvalio Crnu Goru po svojim postignućima na putu. Delegacija NATO na mjestu održavanja razgovora sastali su se s prosvjeda protiv ulaska zemlje u NATO Crnogoraca s plakata podsjeća bombardiranja Jugoslavije od strane snaga NATO-a u 1999. godini, te da su prve bombe NATO pao na teritoriju današnje Crne Gore.


Tjedan je donio vijest o slučaju korupcije vezane za nezakonite dodjele zemljišta na plaži Jaz u Budvi opshtinoy. nekoliko djelatnici poslovnih objekata i Odjela za prostorno planiranje Budve uhićeno.
U subotu u pet ujutro strane policije ipak prekinula prosvjed kampove u Podgorici. Ozlijeđeni deseci prosvjednika, nekoliko ljudi je odvedeno u bolnicu. Postoje žrtve među policijom. Želimo Vam svu brz oporavak i nadam se da omiljena politička pitanja Crne Gore će se raspravljati i rješavati bez mjera zaštite i ozljeda.
Od pozitivan. Omiljeni Crna Gora jeftinije gorivo. Ustavni sud proglasio ilegalne tzv uz nadoplatu za gorivo uvodi u travnju ove godine. Minus 7 centi po litri goriva - kao što je rekao ide sitnica, ali lijepo.
U međuvremenu, u susjednoj Hrvatska dopustio prodaju medicinske marihuane. To jest, evroveyaniya u akciji. Želimo Hrvatima dobro raspoloženje, ali u omiljeno Crna Gora radije biti tretirani konvencionalnim cenzusu. Raki.
Provokativno i ukusno smo proveli vikend naših sunarodnjaka. U petak, ljubitelji pokera i vist odvodeći sa svoje omiljene igre, tako da je najuporniji otišao samo tri noći. Manje kockanje, ali je još smiješno tradicionalno svijetli karaoke kafiću u gradu. Uz pjevanje, ples i razbijao posuđe za sreću. Ništa manje tradicionalna subota igra mafije u Admiral privukla je rekordan broj sudionika. Ako se to nastavi, onda su organizatori trebali možda razmisliti o uvođenju ljestvici i turnira.
Nastavit će se i priča o G-Paty. Djevojke su se organizirali i napravili sebi spa bachelorette party u planinama, Žabljak, po svemu sudeći imaju šanse da postanu redoviti. Odbacivanje analogiju sa gerilaca i tajnog sastanka boljševička Lenjin stanice u šatoru, djevojke žele biti lijepe i najmilije, kao što ih znamo. I dobro.
Tijekom vikenda i bili zadovoljni s vremenskim uvjetima. Na mjesto obilnih kiša napokon došao sunčanih dana. Oni u sezoni, tako preopterećeni da je bijela svjetlost ne vidi, bili su napokon mogli potvrditi prisutnost sunca, pa čak i sunčanje, s kojima smo im čestitam. Vi to zaslužujete.

Omiljeni Crna Gora Sergej Sychev




#SergeySychev



Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: