učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.

Kako iznajmiti kuću na moru u Crnoj Gori bez ikakvih problema?

Odmor u Crnoj Gori - to su trenuci koje mogu postati sjećanju s obje dobro i ne previše svijetle strane. Iz privatnog sektora, koje se sve više okreće turiste, nije tako jednostavno, kao što bismo željeli.

Vlastiti najam kuća uz more u Crnoj Gori - perspektiva je vrlo primamljiva. Međutim, kako se ne bi naučiti iz svojih pogrešaka i zabluda, a najmanje na druge ljude, imajte na umu sljedeće nijanse.

U prvoj sezoni. Visoka sezona. S obzirom da je sezona - u razdoblju od travnja do listopada, za najam kuću na moru u Crnoj Gori, u mjestu i za novac koji sam uživati, to je vrlo teško. Rezervirajte smještaj putem online izvora unaprijed.

Drugo, buka. Želite moru - dobiti opterećenje na to buka, začepljen plaže i strobe svjetla noćne diskoteke. Ako ste došli na odmor u Crnu Goru s djecom, to je bolje ne pokušavati ukloniti kuću na moru u Crnoj Gori - čistoću i mir neće biti. Bolje je izabrati od plaže - u svakom slučaju, biti ćete preusmjereni na vodu za 20 minuta - pješice ili unajmljenim automobilom. Međutim, moderna sredstva za izolaciju dopušteno da živi u relativnom miru i neposrednoj blizini zabavnih područja, ali na svježem zraku, po našem mišljenju, je nekako ugodna.

Treće, cijena. Tradicionalno atraktivna za Ruse, Budvanska Rivijera - divno mjesto, međutim, najam kuću na moru u Crnoj Gori može biti mnogo jeftinije (a kvaliteta je ista ili čak i više). Više nego često ne ovdje odabrati apartmana ili apartmana za iznajmljivanje. Ako vam se sviđa Kotor, nudi iznajmljivanje vikendica ili vila će biti više.

Četvrto, orijentacija u prostoru. Ako ste odlučili ići u Crnu Goru po prvi put, možda, bolje da se turneja. Turističke agencije barem pružiti uslugu prijevoza i razgledavanje glavnih lokalnih atrakcija. No, drugi put ćete biti u potpunosti prilagođena - u Crnu Goru da se navikne na je jednostavan. Ako je iskustvo samostalnog putovanja diljem zemlje imate, možete iznajmiti kuću na moru u Crnoj Gori, a bez podrške za organizatora putovanja.

Prijevremena otplata u iznosu od 20-30% od vlasnika zahtijevaju dobar razlog, tako da bude spremna za takvo stanje pa, ako se utvrdi koji iznajmiti kuću na moru u Crnoj Gori unaprijed.

Teoretski, bit će veći rizik i ići nasumce, last minute ponude su uvijek tu. Istina, sama stanovanje ne može sasvim zadovoljiti Vaše zahtjeve, a cijena za to će biti veći.

Ne zaboravite da se registrirate (obično vlasnici podsjetio oko dobivanja bijelog kartona, jer su kazne za nedostatak registracije kartice naplaćuje na njih). U roku od 3 dana od dolaska treba napomenuti u infoturistskom točke ili policije. Držite karticu prijeći granicu. Da bi se dobila samo putovnica je potrebna.

Najam kuća uz more u Crnoj Gori je jednostavno, ako se raspravlja unaprijed s vlasnikom sve nijanse i podmiriti organizacijska pitanja odjednom.

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.