učitavam...
Na vrh

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.



Magnet za bogate i slavne

Crna Gora i njeni ljudi su uvijek bili poznati po svojoj gostoljubivosti. Sveti Stefan - jedno od mjesta u Crnoj Gori, koja je domaćin bogati i slavni. Sveti Stefan je smješten na otoku i zatvoren za, unutrašnjost može ići samo gostima na otoku. Prevlaka nastao tijekom aluvijalnom šljunku koji je ležao slojeva i prirodno - smatra se da je rijedak događaj. U njegovo vrijeme na Svetom Stefanu posjećuju poznate osobe kao što su Sophia Loren, Sylvester Stallone, Bobby Fischer, Kirk Douglas, Claudia Schiffer. Nakon tri godine obnove, hotel Sveti Stefan otvoren za goste u 2012. godini. U travnju je bilo otvoreno dan i svatko može ući i vidjeti kako Sveti Stefan izgleda nakon rekonstrukcije, ali bez prava da se slike unutra. U 2014. srpnja u Svetom Stefanu vjenčali su Novak Đoković (prvi reket svijeta, srpska tenisačica) i Jelena Ristić.

U srpnju ove godine na Svetom Stefanu ostao Maria Sharapova, jedan od najpoznatijih tenisača na svijetu.

Ove godine u kolovozu, o Sveti Stefan usidrena super jahte Le Grand Bleu, na 113 m. The ruski oligarh, američki državljanin Eugene Shvidler koji su kupili ovaj brod prije devet godina, milijarder Roman Abramovič. A jahta Mogambo, čiji je vlasnik nepoznat.

(Istognik Foto vijesti, foto: Zoran Drakulić)

Hotel se nalazi na otoku posjeti poznatom talijanskom blogger Mariano Di Vaio, napisao je recenziju da je hotel Sveti Stefan je najbolje mjesto uživati ​​u Budvi. Crna Gora najbolji.

U lipnju ove godine, na Svetom Stefanu ostao bivšeg premijera Thaksina Shinawatre. On je došao da bi dobili novu putovnicu, kao u starom ponestane svim stranicama. U 2009, on je dobio državljanstvo Crne Gore (u to vrijeme u svojoj zemlji, kazneni postupak je otvoren protiv njega).

(Foto izvor novine Vesti)

Ove godine boravak za Sveti Stefan kralja Instagram Den Bilzerian (od kapitalističke Amerike, poker igrač od armenskog podrijetla, u 2015. godini je najavio imenovanje kandidata za predsjedničke izbore koji će se održati u SAD-u 8. studeni 2016). Održan na Svetom Stefanu više od tjedan dana, jer je bio dobro i ne žele napustiti. Na njegovoj stranici na Instagram, dijelio je video u kojem je skočio preko zida Sveti Stefan.

I ove godine, posjetio je Sveti Stefan milijarder VEI Malezija Seng Puu, nedavno ga je oslobodio u Nevadi (SAD), bio je optužen za ilegalne klađenja na Svjetskom kupu, kada je bio 13 milijuna kuna. Eura.

Ove godine, Sveti Stefan je ostao srpski biznismen Stanko Subotić - vlasnika zemljišta na oko. Sveti Nikola, preko puta Budve. U Italiji, bio je oslobođen optužbi za krijumčarenje duhana.

U rujnu ove godine, o Svetom Stefanu može se uočiti sedam lijep automobil marke Bugatti veyrona, vlasnici od kojih je ostalo na otoku.

Prema neslužbenim informacijama, stavljanje na Svetom Stefanu dosegla do 3500 eura po danu.

#EvaPatti

Ovo je automatski prijevod.
Kliknite ovdje da biste pročitali publikaciju na izvornom jeziku.