učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Apartmani u Budvi: Vaš odmor ovisi o dobrom domaćinu

Zašto, ako Budvi - obavezno stanu? Ako ste bili na tom mjestu ili štuju turističkih foruma, odgovor je očigledan za vas. Apartmani To je u modi. Privatni sektor u Crnoj Gori općenito prijeti da postane oslonac lokalnog turističkog gospodarstva, jer Crna Gora hotel na pozadini svoje pozicije brzo gube u posljednjih nekoliko godina.

Međutim, to nije sve o Crnoj Gori, ali bučnih mega-popularne i stvarno izuzetno russkoyazychnoy Budvi, srce poznatog Budvanske rivijere. Apartmani u Budvi može se ukloniti na isti dan, čak ni u sezoni, ali usluga u ovom slučaju može biti iznenađenje za vas, ako prije nego što lebde potrebne informacije.

Što je stan u Budvi? Ovaj prostrani, atraktivan i vrlo lijepo za zahodi cijena, što može biti jedan ili više soba, opremljenih sa svim potrebnim sadržajima - tj, kuhinja može biti u stanu (a mogu ih i ne biti) , terase, dvorišta s bazenima i sportskim terenima. U tom slučaju, čišćenje i drugim org-trenutaka, uključujući hranu, stan osoblje preuzima. Uklanjanje stan u Budvi u maloj obiteljskoj kući, naći ćete se u društvu nekoliko obitelji koje žive u sličnim izoliranim sobama. Ponekad kuhinja je zajednička za sve (to nije previše zgodan, ali jeftinije), ponekad - autonomna za svakoj sobi. Sportski tereni, bazen, roštilj, itd, u pravilu, se nalazi u središnjem dvorištu.

Ako se odlučite za boravak u Budvi i naći ćete atraktivan za domaćina, da unaprijed navesti sve usluge koje su vam potrebne i odbijaju usluga, koje baš ne zahtijevaju.

Nekretnine za najam u Crnoj Gori - opseg je izuzetno konkurentan, uvjeti i mogućnosti su isto o svima, tako da je razina usluge - to je jedan od glavnih kriterija imovine više atraktivna za turiste. Drugim riječima, apartmani u Budvi - je, prije svega, vlasnik. Njegova politika, ljubaznost, kvaliteta usluge, bez problema, i, naravno, financijskih i registraciju pitanja.

Preporučili bismo ostati u Budvi su se pokazale vlasnike, koji su već putovali neke od svojih prijatelja. Ako ste rezervirali smještaj u Crnoj Gori i na vrhuncu sezone, 25-30% uplata biti norma.

Registracija (dobivanje bijelog kartona) u roku od 3 dana od datuma dolaska je bolje da prođe bez podsjetnik da ne stvaraju probleme sebi i vlasnika stana. Ako sprijateljiti, onda možda u budućnosti će doći već u poznatom kući, a to je vrlo udoban i jednostavan za živčani sustav.

Što obično nude vlasnici apartmana za turiste?

- transfer od i do zračne luke

- izleti

- hrana (ovdje je vrlo ukusna i precizno pripremljene)

- savjete i pomoć (preporučiti najbolje okolne plaže, shopping, zabavu).

Svatko zna da je odmor u Crnoj Gori - to je lako, ugodno i lijepo. Budvanska Rivijera - to je doslovno konstelacija od najboljih plaža na Jadranu, pa ako želite imati veliki izbor zabave i spremiti na smještaj odličan - ugodan stan u Budvi za vas će biti idealan izbor.





Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: