učitavam...
На врх

Objavljivanje u zajednici "Crna Gora"

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Država život sjeckanje: u Crnu Goru bez vize

Odmor u Crnoj Gori - to je prvi korak da se kreće u inozemstvu. U Crnoj Gori žele mnogi koji ovdje i porelaksirovat jednom posjetio na obalama nježan i prijateljski prema svim živim bićima jadranske pogled da ako potječu od slika poznatih umjetnika. Dođite u Crnu Goru bez vize, izbjegavajući zamoran proces prikupljanja dokumentacije i dozvola - to nije život hakiranje. Život sjeckanje - to je da žive u Crnoj Gori bez viza.

To zvuči malo čudno, ali kupnji nekretnina u Crnoj Gori, njegova registracija, registracija i razvoj poslovanja u Crnoj Gori, a sama potez uz obalu su tako jednostavne, proračunska i neenergozatratny da ova prirodnost je zadivljujuće, a svaki pristojan imigrant počinje misliti kako drukčije uštedjeti živce , novac i vrijeme.

Pretpostavimo da u Crnu Goru bez vize dolazite ovdje, pa čak i doveo cijelu obitelj. Kupili ili iznajmljuje stan u Budvi, recimo, ili Herceg-Novi. No, ovdje je posao ne rade, ili potreba za to još. Mnogi su, na primjer, čime se štedi na porezima. Prema tome, osnova za dobivanje dozvole boravka u Crnoj Gori nisu razvili. Što učiniti?

Da, sve je dobro, - reci ti bilo iskusan expat. Dođite u Crnu Goru bez vize i nastaviti živjeti bez njega već godinama - to je apsolutno normalno i čak pozitivno stanje. Saznajte vizaranit mjesečno produljenje njihov pravni status viza dok gleda ljepotu okolnih država. Želite li - jednom mjesečno, uzeti izlaz u Skadar ili Dubrovnika, želite - plivati ​​na trajekt u Italiju. Dokle god Namjeravate li ostati ovdje na pozicijama turista, razmislite program za ostavljanje: izbor da izgleda ogroman. U isto vrijeme ne kršiti zakon, a horizonti znatno širi. Da ne spominjem estetski užitak.

Što vam je potrebno: oko pola dana jednom mjesečno. Ostavi se i vratiti čvrste inozemne posjetitelje u Crnoj Gori bez vize, na primjer, iz Hrvatske. Život sjeckanje? Čak i neke. U isto najam vremenskom nekretnina u Crnoj Gori i kupnju bilo koje nekretnine se ne zabranjeno, potrebno je samo radi s vremena na vrijeme bijelog kartona. Pa, ako se u nekom trenutku želite promijeniti svoj status na nešto više pune i Crne Gore, poteškoće neće pojaviti - samo shvatiti kako to učiniti pravilno. Za dozvolu boravka mora biti opravdana, a uvjeti i odredbe mogu se naći i na forumima i na stranicama konzulata ili veleposlanstva.

Ово је аутоматски превод.
Кликните овде да бисте прочитали публикацију на оригиналном језику.

Овај пост доступан је на следећим језицима: